reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zuza idz bo ci nakopie!! Bardzo ladny brzuszek, pileczka, nogi szczuple, zero rozlania.. wiec o co chodzi?!

Tak sobie wlasnie mysle, jakie to przykre patrzac na was i sluchajac waszych kompleksów i braku pewnosci siebie.. ze to swiat jest podly, bo nawbijal nam do glow ideal i jedyny sluszny wyglad kobiecy.. a kiedys przeciez kobieta "dorodna" byla porzadana, swiadczylo to o dobrym zdrowiu i plodnosci. Takie Rubensowskie ksztalty. Teraz w dobie Internetu, spaczonych umyslow i monopolu modowego gejowskich projektantow, ktorzy narzucaja nam obraz bezpiersiowego szkieletora nie ma miejsca na normalnosc. A przeciez my wszystkie jestesmy piekne! Nie dajmy sie tym facetom, stereotypom, dazeniu do pseudoidealnosci ktorej nie ma. Bo chude nie znaczy szczęśliwe. Wazne, ze mamy kochajacych mężczyzn u swego boku dla ktorych jestesmy boginiami.. ;) Rownie wazna a nawet najwazniejsza sprawa to pokochanie i zaakceptowanie siebie, bo w koncu zwiazek sam ze soba jest tym jedynym nierozerwalnym i na cale zycie wiec warto by bylo zyc ze soba w zgodzie i harmonii. :)

To mnie wzielo, sorry dziewczeta. :D

Paulina masz rację ale bądź tu szczęśliwa z takiego wyglądu jak w Koło laseczki po 50kg i ciągle na dietach hehehe
Ja to bym chciała ważyć 70kg i to by mi wystarczyło ;)

Zuza dałabym Ci dużo mniej. Mobi tak jak mówi Paulina masz super nogi!

hchy43r8h8l5x99d.png

To prawda ale jesteśmy szkalowane przez społeczeństwo i jak tu się czuć dobrze w swojej skórze.A w sobote widziałam się z moją super fit siostrą która wyśmiewała się z mojego syna że jest kulka także tego:/ A ona yo je tylko warzywa i płatki owsiane.No i lata na silownie i popija koktajle bialkowe...

Masakra.... nie mogę znieść jak dorosłe osoby szydza z dzieci!!!!!
Bardzo często te grubsze wyrastają na chudych nastolatków.

No i Zuza Twoi rodzice stanęli na wysokości zadania :* Mam nadzieję ze syn będzie się u nich dobrze czuł

hchy43r8h8l5x99d.png

A ja mam pytanie do Was: kupujecie pierwszą przytulanke dla swojego niemowlęcia? Czy ma to sens w pierwszych tygodniach życia?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Zabawki zaczęłam jej pokazywać tak gdzieś po miesiącu, założyłam też karuzelkę. I te ksiązeczki kontrastowe są teraz polecane.
Ja dziś idę na zumbę, pierwszy raz po porodzie. trzymajcie kciuki żebym przezyła:D

Do góry