reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Witajcie.

Na pozbycie się wody polecam dużo pić wody do tego rumianek i pokrzywę. Mi to pomaga.

Synek bardzo boleśnie rusza się w brzuchu aż momentami mam wrażenie że zaczyna się poród... W nocy obudziłam się z bardzo napiętym brzuchem i strach mnie taki ogarnął. Jejku jak ja to przeżyję.
Do tego podbrzusze bardzo kłuje. To sobie ponarzekałam...

Jutro jadę z mężem do większego miasta i pochodzę po galeriach. Mam nadzieję że dam radę. Nie mam bluzek do karmienia. Zrobiłam 2 prania i pogoda jest taka lipna że zaraz chyba znowu będzie padać i trzeba będzie w mieszkaniu dosuszyć.
Denerwują mnie sąsiedzi bo ciągle tylko kiedy i kiedy? Sama nie wiem kiedy. Jak można być takim upierdliwym...

Buziaki dla Was !!!
Może weź nospe. Brzuszek się trochę rozluzni.
U nas dziś mega gorąco.... ledwo zipie ;)
Zrobiłam pierwsze pranie ciuszkow i czekam aż poschna to wstawię następne. Muszę pożyczyć od mamy suszarkę bo tak na jednej wieszac i czekać to będę się dlubac parę dni ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Madagos a ty czasem nie pomylilas grup na forum..? Laska z ciebie! I jaka ladna :)
To lecialas specjalnie dla Adele do Londynu czy przy okazji? Ale bym sie wsciekla..

Inka, dzis w nocy byla pelnia duzo dziewczyn na forum u mnie skarzylo sie na skurcze i bole. Moze cos w tym jest.

Kurde, spalam do 12 :D i to jeszcze telefon mnie obudzil. Nie lubie tak, bo mam krotki dzien i musze sie predko zwijac ze wszystkim a ja lubie w spokoju. Dzis gotuje zurek.

Asia cudny Gabrys. A ty sie waga nie przejmuj, powodzenia niech leci w dol.

Milego dnia!

Hej Dziewczyny:)
Inka u mnie podobnie,myślę że to skurcze przepowiadające się zaczęły:/ Ja dziś nad ranem też byłam w strachu że to już ale przeszło.Cała się spociłam ze strachu i musiał zmieniać piżame...
Paulina może coś jest na rzeczy z tą pełnią...
Madagos pięknie!Chyba masz ciężkie kości dziewczyno!!!
Ja to mam wrażenie że wszystkie pomylilyście forum!Ja przy Was to jak wieloryb...:(

Zuza, nie gadaj, piękna jesteś :) Ależ już u Ciebie bliziutko :) jesteś tydzień dalej niż ja, a ja to się już tak schizuje, ze niedługo rodze, że masakra! Dzisiaj kupiłam w końcu kosmetyki dla dziecka i jestem spokojniejsza. Spakowałam sobie też do torby wodę i biszkopty, więc jakby co, jestem zabezpieczona :D

Ja dzisiaj w nocy prawie nie spałam, ale może pełnia rzeczywiście jest wytłumaczeniem. Codziennie nad ranem mam intensywne myśli o porodzie...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jesteście bardzo miłe:* Ale doopsko to ja mam jak szafa 5cio drzwiowa:/
Parampampam tak,coraz bliżej:/ Super,że jesteś spakowana:* Ja prawie też:p Tzn.czekam jeszcze za dwoma paczuszkami;)
Moi rodzice mnie bardzo pozytywnie zaskoczyli,bo wzięli urlop od przyszłego poniedziałku i zapowiedzieli że wezmą Kubę do siebie na dwa tygodnie:) Także niech maluszek poczeka jeszcze tydzień to ja będę spokojna że Kuba będzie miał opiekę i spokojniej podejdę do porodu bo na razie to jestem przerażona...
Mimi ważę 106kg :'(

Do góry