reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witajcie kobietki! Po dlugiej Londynskiej przerwie wracam :)
Adele odwolala koncert na ktory specjalnie lecialam z Polski... Rano w TV wszystko huczalo, ze wieczorengo koncertu nie bedzie. Podroz z ogromnymi opoznieniami trwala ponad 12h, powrot rowniez 2h opozniony. Jakis ferelny ten wyjazd byl + jak wrocilismy to kaluza wody w kuchni- zamrazalnik padl. Dzisiaj ma przyjechac nowa lodowka...

Waga +11kg na plusie. (28tydzien) Przytylam 4,5kg w 2 tygodnie i uwierzcie to nie jest waga z czekolady, pizzy itp. Mam opuchniete cale kostki, spuchniete dlonie, cale nogi czuje ze sa takie napuchniete, miekkie, nalane woda... W ostatnim momencie sciagnelam obraczke bo teraz nie mialabym juz szans.

Gratuluje pieknych dzieciaczkow oraz wspanialych wynikow wagowych - Paula i Mimi. Super dziewczyny!

Ja sie pochwale chociaz zdjeciami z wyjazdu :)
1499667943-aaaaaa.jpeg
1499667952-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Madagos wyglądasz wspaniale! !!![emoji44]
Ile Ty wazysz?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ja wczoraj zwiozlam od mamy chyba z 10 worków ubranek po synku. Zaczęłam już przegląd. Ogólnie stan idealny. Wyrzucilam dopiero ze 3 rzeczy.
Mam zamiar uszykowac rozmiary 56, 62 i 68.
Popiore to wszystko teraz i potem z miesiąc przed porodem.

A tu kupka Z 3 worków ;)
1499675117-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi dziekuje, obecnie 107,8kg. Zaczynalam z 96kg.

Na rzeczy dla dzieciaczkow polecam Ci szczerze worki prozniowe! Pierzesz, prasujesz, wkladasz, zasysasz, wyciagasz i wszystko nadal oblednie pachnie, nie jest skurzone. Moze sie pogniesc jedynie. Ja uzywam tych workow do wszystkiego! Sa niesamowite :)

Dziewczyny nie wiem jak wy to robicie, że tak dobrze wyglądacie :) mam wagę zbliżoną a kurde u mnie wszystko jest grubsze, i ręce i nogi i dupsko i twarz ! A niska też nie jestem ... Ehhh :-) :-) :-) :-)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki ☺ tu co jedna to ladniej wyglada ☺

Zuza nie czytajcie takich histori ☺ na kiedy Zuza masz dokladny termin?

U nas upalnie chyba przez to Gabrys jakis marudny i piskĺiwy ale dajemy rade ☺

Wspolczuje Wam teraz ciaz ja rodzilam koniec kwietnia i bylo goraco na szczescie nie puchlam.

Co za porzadeczek w szafkach jak dzidzia sie urodzi juz tak nie bedzie jak czlowiek czegos szuka a malenstwo placze ☺

Milego dnia dziewczynki i pozdrowienia od Gabrysia ☺

Załączniki

• 20170708_193018.jpg
    20170708_193018.jpg
    256,5 KB · Wyświetleń: 66
Mimi dziekuje, obecnie 107,8kg. Zaczynalam z 96kg.

Na rzeczy dla dzieciaczkow polecam Ci szczerze worki prozniowe! Pierzesz, prasujesz, wkladasz, zasysasz, wyciagasz i wszystko nadal oblednie pachnie, nie jest skurzone. Moze sie pogniesc jedynie. Ja uzywam tych workow do wszystkiego! Sa niesamowite :)

To musisz być sporo wyższa ode mnie bo ja mam 107kg A wyglądam dwa razy jak Ty ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej Asia .
Ja odpukac też nie puchne. Mam nadzieję ze tak zostanie bo wiem co to znaczy....
A Ty dawaj swoja fotkę ;) jak waga? Spada?

hchy43r8h8l5x99d.png

To co spadlo po ciazy to 1kg mniej niz ja zaczynalam i stanela i narazie nie rusza w dol 102 kg sie trzyma ale tez nie idzie w gore. Ja sobie to zdjec nie robie haha ale kiedy pstrykne i wysle ☺

reklama
Witajcie.

Na pozbycie się wody polecam dużo pić wody do tego rumianek i pokrzywę. Mi to pomaga.

Synek bardzo boleśnie rusza się w brzuchu aż momentami mam wrażenie że zaczyna się poród... W nocy obudziłam się z bardzo napiętym brzuchem i strach mnie taki ogarnął. Jejku jak ja to przeżyję.
Do tego podbrzusze bardzo kłuje. To sobie ponarzekałam...

Jutro jadę z mężem do większego miasta i pochodzę po galeriach. Mam nadzieję że dam radę. Nie mam bluzek do karmienia. Zrobiłam 2 prania i pogoda jest taka lipna że zaraz chyba znowu będzie padać i trzeba będzie w mieszkaniu dosuszyć.
Denerwują mnie sąsiedzi bo ciągle tylko kiedy i kiedy? Sama nie wiem kiedy. Jak można być takim upierdliwym...

Buziaki dla Was !!!

Do góry