reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Hej ja uzywalam i gin mowila ze mozna.
U Was tez tak upalnie?
Milego dnia
U Was tez tak upalnie?
Milego dnia
parampampam
Ja dzisiaj miałam wizytę, szyjka zamknięta i proporcjonalnie się skraca, za to ciśnienie mi skończyło, lekarz mi mierzył trzy razy, ale stwierdził, że to z emocji, bo po chwili mi spadło. Ale mam kontrolować trzy razy dziennie i jakby coś to prosto do szpitala. Nie dowiedziałam się jak rodze, ale za tydzień w niedzielę kładzie mnie do szpitala na jeden dzień, żeby zrobić badania wszystkie, a potem w środę ostatnia wizyta. I wtedy mam nadzieję wiedzieć już wszystko. Uff. Powiem Wam, że stres zaczęłam czuć silny.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Mimi2330
Jestem już po polowkowym. Z malenstwem wszystko dobrze. Waży około 448g[emoji4]wg usg termin porodu przesunął się o 8dni w przód.
Co do płci to też lekarz nic nie widział i już mówił że nie ma siusiaka ale za chwilę coś zauważył małego[emoji6]ale szczerze powiedział że już sam nie wie i żeby jeszcze się nie nastawiac hehe
Co do płci to też lekarz nic nie widział i już mówił że nie ma siusiaka ale za chwilę coś zauważył małego[emoji6]ale szczerze powiedział że już sam nie wie i żeby jeszcze się nie nastawiac hehe
Ka.2606
Dołączam się do słów Mimi, na pewno wszystko będzie ok!
Parampampam, dobrze, że Cię przebadają, wszystko będzie pod kontrolą.
Mimi, super, że z dzidziusiem wszysto ok, czy to z siusiaczkiem czy bez
Ja z kolei jakiś dziwny mam okres, to bardziej plamienie, które chwilę było i się skończyło. Aż zrobiłam dziś test, ale negatyw.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Parampampam, dobrze, że Cię przebadają, wszystko będzie pod kontrolą.
Mimi, super, że z dzidziusiem wszysto ok, czy to z siusiaczkiem czy bez
Ja z kolei jakiś dziwny mam okres, to bardziej plamienie, które chwilę było i się skończyło. Aż zrobiłam dziś test, ale negatyw.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
parampampam
Gratulacje, Mimi! Może Twoje marzenie o córce się spełni!
Mimi2330
Powiem Ci ze jak robił to usg to z taką nadzieja patrzyłam w ten monitor jak na początku powiedział że nie ma siusiaka to tak się ucieszyłam hehehe ale potem i ja widziałam coś tam. Ale jajek nie było widać [emoji23] ważne że zdrowe maleństwoGratulacje, Mimi! Może Twoje marzenie o córce się spełni!
reklama
parampampam
Jasne, zdrowie najważniejsze Ale aż sama jestem ciekawa, jakiej płci będzie Twój dzidziuś
Ja po tej wizycie jestem jakaś rozbita, nie wiem co ze sobą zrobić, za co się złapać. Więc siedzę i patrzę w telewizor, zjadlabym coś pysznego, ale sama nie wiem co. Ech, ta ciąża
Ja po tej wizycie jestem jakaś rozbita, nie wiem co ze sobą zrobić, za co się złapać. Więc siedzę i patrzę w telewizor, zjadlabym coś pysznego, ale sama nie wiem co. Ech, ta ciąża
Podziel się: