reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzień dobry:)
Mimi współczuję infekcji:( Oby ta maść pomogła:*
Kochane na lipcówkach ale się dzieje:o Dziś trzy dziewczyny rodzą...Wczoraj urodziły się dwa maleństwa...Niedługo my:/ A ja się boję:(

reklama
Mimi a ja sobie też kupiłam sama clotrimazol jak byłam w ciaży i potem poszłam do ginki i powiedziała, zebym nie używała bo nie wolno.

Ja dzisiaj miałam wizytę, szyjka zamknięta i proporcjonalnie się skraca, za to ciśnienie mi skończyło, lekarz mi mierzył trzy razy, ale stwierdził, że to z emocji, bo po chwili mi spadło. Ale mam kontrolować trzy razy dziennie i jakby coś to prosto do szpitala. Nie dowiedziałam się jak rodze, ale za tydzień w niedzielę kładzie mnie do szpitala na jeden dzień, żeby zrobić badania wszystkie, a potem w środę ostatnia wizyta. I wtedy mam nadzieję wiedzieć już wszystko. Uff. Powiem Wam, że stres zaczęłam czuć silny.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Jestem już po polowkowym. Z malenstwem wszystko dobrze. Waży około 448g[emoji4]wg usg termin porodu przesunął się o 8dni w przód.
Co do płci to też lekarz nic nie widział i już mówił że nie ma siusiaka ale za chwilę coś zauważył małego[emoji6]ale szczerze powiedział że już sam nie wie i żeby jeszcze się nie nastawiac hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Dołączam się do słów Mimi, na pewno wszystko będzie ok!

Parampampam, dobrze, że Cię przebadają, wszystko będzie pod kontrolą.

Mimi, super, że z dzidziusiem wszysto ok, czy to z siusiaczkiem czy bez ;)

Ja z kolei jakiś dziwny mam okres, to bardziej plamienie, które chwilę było i się skończyło. Aż zrobiłam dziś test, ale negatyw.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje, Mimi! Może Twoje marzenie o córce się spełni!

Powiem Ci ze jak robił to usg to z taką nadzieja patrzyłam w ten monitor ;) jak na początku powiedział że nie ma siusiaka to tak się ucieszyłam hehehe ale potem i ja widziałam coś tam. Ale jajek nie było widać [emoji23] ważne że zdrowe maleństwo :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Jasne, zdrowie najważniejsze :) Ale aż sama jestem ciekawa, jakiej płci będzie Twój dzidziuś :)

Ja po tej wizycie jestem jakaś rozbita, nie wiem co ze sobą zrobić, za co się złapać. Więc siedzę i patrzę w telewizor, zjadlabym coś pysznego, ale sama nie wiem co. Ech, ta ciąża :D

Do góry