reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi, dzisiaj zrobiłam z mięsem mielonym z szynki :D takie oszukane leczo, ale zawsze robię z tego, co akurat mam. Wyszło spoko :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Na pewno zdrowsze niż z kiełbasą :) mi jakoś mięso mielone obrzydlo w ciąży. Hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzień dobry:)
Jak mija czwartek? Ja mam dziś syna w domu bo ma wizytę u ortodonty,na szczęście mąż z nim pojedzie bo mi za gorąco:p Ja mam dziś w planach odpoczywać;)
A Wy jakie plany na dziś?
U nas jednak lecza nie będzie...Wczoraj była zupa pomidorowa i mąż chce dziś mięcho;)
Agunia dziś rodzi!Trzymamy mocno kciuki dziewczyny:*

Hej dziewczyny wczoraj juz nie mialam jak napisac.

Rowniez trzymam kciuki za Age ☺

Paulina mala nadgoni na pewno any 2 kg miala.

Gabrys wczoraj juz 4770kg grubasek ☺ bylismy wczoraj w szpitalu na podcieciu tego wiezadelka troche krzyczal ale chyba bardziej z glodu bo kazali nie karmic 2 godz przed ☺ krwi za wiele nie bylo ogolnie dzielny tylko teraz jezyk mu sie placze jak je smok pod jezyk wpycha wczesniej go nie podnosil i zaczal go wystawiac fajnie ogolnoe wszystko dobrze.

Zuza jak po wizycie rodzicow? Kuba pewnie szczesliwy ☺

A do mnie dzis mama przyjezdza bo juz od niedzieli malego nie widziala i juz wydzwania ze teskni haha ☺ a tak to Gabrys w lozeczku butle dunda grzeczny dzis jakis tylko je i spi ☺

Milego dnia dziewczynki ☺

Hej Asia! To pewnie już spokojniejsza jesteś:) Super,że macie to już za sobą!
Odwiedziny moich rodziców spokojnie chociaż nadal dziwnie...Nie ma tematu ślubu o dziecku prawie też nic...Ale tak,Kuba bardzo się cieszył że przyszli:)
Super że Twoja mama zwariowała na punkcie wnuka:)

Hej. Ja od rana w garach....
U nas leczo ale synowi muszę zrobić jakiegoś kotleta bo on takich rzeczy nie lubi ;)

Wczoraj weszłam na wagę i masakra... od początku plus 4kg.... wychodzi torcik i inne słodkości :/

Asia dobrze że już po zabiegu. Teraz już będzie mu łatwiej :)

Agunia trzymamy kciuki [emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

Witajcie dziewczyny :) Trzymam kciuki za agunie, oby wszystko poszlo po Twojej mysli a czas po cesarce byl dla Ciebie laskawy! I pochwal sie jak juz dojdziesz do siebie! ;)
Ja sie dziewczyny odmeldowuje na 2 tygodnie :) w koncu wyczekany wyjazd do Londynu :) Trzymam za Was wszystkie kciuki aby wszyzko u kazdej bylo ok, cukry i cisnienia niskie no i zeby innych porodow niz dzisiajszy Aguni tez nie bylo :) Buziaczki! :*

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Madagos udanego wyjazdu:* Uważaj na siebie i odezwij się koniecznie po powrocie:* Pewnie będziesz miała sporo stron do nadrobienia;)
Mimi w wieku Twojego syna mój by jadł w kółko pomidorowa i spagetti...To był koszmar,nic innego nie wchodziło w gre.Także fajnie,że Twój ładnie je mięsko:)

reklama
Mimi mój to ze skrajności w skrajność.Do 7.roku życia był bardzo chudy,aż żebra mu było widać,a w zeszłym roku zaczął więcej jeść i przybierać na wadze do tego stopnia że dostałam notkę od szkolnej pielęgniarki że Kuba ma nadwagę:o

Do góry