Ja miałam super lekarkę diabetolog i ostrzgała mnie, ze nie do konca tak jest z ta dużą wagą dziecka, czasami wręcz odwrotnie. Czasami dochodzi do uszkodzenia łożyska pod wpływem wysokich cukrów. W ósmym i dziewiątym miesiacu miałam usg co dwa lub tydzień gdzie w szpitalu klinicznym sprawdzano mi przepływy. Moja córeczka też powoli rosła i była mniejsza niż wiek ciaży wskazywał, były też momenty, ze za mało przybierała. To właśnie było wskazaniem do częstszych kontroli, żeby nie doszło do całkowitego uszkodzenia łożyska. Ginekolog mówił mi, ze jak się za którymś razem okaże, ze nie przybrała po tygodniu wcale to natychmiast cc.
reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Właśnie nie chciałabym żeby coś póŹniej było nie tak po takim rowerkowaniu... Ale może chociaż z 10minut....
Spacer dziś koniecZnie bo czuję że potrzebuję ruchu...
Ja na cukrzycy ciazowej się nie znam ale jednak jest to jakieś zagrożenie.... kattaya A Ty w którym tc miałaś wykryta cukrZycę?
Spacer dziś koniecZnie bo czuję że potrzebuję ruchu...
Ja na cukrzycy ciazowej się nie znam ale jednak jest to jakieś zagrożenie.... kattaya A Ty w którym tc miałaś wykryta cukrZycę?
Mimi2330
Jaki masz super maly brzuszek i zero rozstępów.... superCzuje sie dobrze, chociaz nie wiem czy to odpowiednie okreslenie na bol krocza, plecow, zasapke i kaczy chod. Chcialabym juz sie rozpakowac.
Tak, wczoraj bylo ostatnie spotkanie w szkole rodzenia. Bylo malowanie brzuszkow i moj maz- artysta o ukrytym talencie namalowal nasza mala Atomowke.
A to Kalinka i jej sweet dziubek.
1
169849
Gość
O wypraszam sobie, jeden rozstep mam! jeszcze po ciazy moga sie posypac jak brzuch sflaczeje.
Mimi2330
Haha ciesz się. Ja po ciąży z synem mam cały brzuch w tym swinstwie....O wypraszam sobie, jeden rozstep mam! jeszcze po ciazy moga sie posypac jak brzuch sflaczeje.
agunia50002
reklama
1
169849
Gość
Agunia gratuluje cudnego chlopca! Slodki szkrab. [emoji7] Tobie zycze szybkiego powrotu do formy. Zle samopoczucie szybko minie.
Dziewczyny, bylam ogladac wozki. Te wszystkie, ktore byly moimi faworytami zostały mi odradzone przez sklep. Za to zachwalali mi polski wozek firmy Tako z duza gondola i spacerówka. Na pierwszy rzut oka zupelnie nie moj styl bo nie chciałam tych "muszelkowych" wozkow. Ale teraz coraz bardziej siw przekonuje. Cena atrakcyjna bo 2w1 ze wszystkimi akcesoriami za 1920zl. Fajna niespodzianka bo liczylam sie z tym, ze wydam okolo 3.5tys. Kolory jak na zdjęciu. Co myslicie?
Dziewczyny, bylam ogladac wozki. Te wszystkie, ktore byly moimi faworytami zostały mi odradzone przez sklep. Za to zachwalali mi polski wozek firmy Tako z duza gondola i spacerówka. Na pierwszy rzut oka zupelnie nie moj styl bo nie chciałam tych "muszelkowych" wozkow. Ale teraz coraz bardziej siw przekonuje. Cena atrakcyjna bo 2w1 ze wszystkimi akcesoriami za 1920zl. Fajna niespodzianka bo liczylam sie z tym, ze wydam okolo 3.5tys. Kolory jak na zdjęciu. Co myslicie?
Podziel się: