reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Sebiks A Ty jesteś matką, ojcem.... Masz dzieci?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
U mnie w rodzinie 15 latka zlapala krztusiec pomimo szczepien zgodnie z kalendarzem. Na pewno lagodniej go przeszla + nikogo nie zarazila z otoczenia ale szok, ze zlapala no i skad?

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogolnie sprawa ze szczepieniami jest taka... Nikt nie powinien miec prawa nakazywac szczepienia dzieci matkom takim jak Zuza, ktora na wlasnej skorze bolesnie odczula skutki uboczne podania szczepionki ale z drugiej strony kazda matka ma prawo wymagac aby w grupie przedszkolnej czy szkolnej do ktorej puszcza swoje dziecko kazde jedno z dzieci bylo zaszczepione.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj jestem nie do życia, pogoda jest straszna! Wypije dzisiaj drugą kawę, bo inaczej zasnę.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Masakra dziś ludzie to chyba pogłupieli jeden dzień sklepy zamknięte a kolejki i korki takie jakby koniec świata miał być ! Niedawno dopiero do domu wróciłam i padłam...

Zadzwoniłam do lekarza i 22 w czwartek Michaś już będzie na świecie !!!!O 7.30 mam być w szpitalu o której będę mieć cesarkę nie wiem bo moja jest trzecia. Mąż przyjedzie w środę więc wsparcie będzie :) Oj to będzie nerwowy tydzień ;)

c55fskjojcqm7koh.png

Masakra dziś ludzie to chyba pogłupieli jeden dzień sklepy zamknięte a kolejki i korki takie jakby koniec świata miał być ! Niedawno dopiero do domu wróciłam i padłam...

Zadzwoniłam do lekarza i 22 w czwartek Michaś już będzie na świecie !!!!O 7.30 mam być w szpitalu o której będę mieć cesarkę nie wiem bo moja jest trzecia. Mąż przyjedzie w środę więc wsparcie będzie :) Oj to będzie nerwowy tydzień ;)

c55fskjojcqm7koh.png
Będę trzymała mocno kciuki :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Agunia fajnie, ze niedlugo utulisz swoja kruszyne :) Dbaj o siebie.

Mimi o matko to juz 17tc? Ale to zlecialo.. :o Nie panikuj, jesli na usg wszystko jest ok to bez obaw, chyba do 20tc masz czas z ruchami.

A ja spac nie moge, mimo ze polozylam sie spac kolo 1.. Zrobilam liste na gemini wyprawkowa i tym sposobem bede ubozsza o 350zeta. Ale jak mus.. przyjdą kosmetyki, dokupie jeszcze koszule do karmienia i szlafrok i moge pakowac torbe. Chcialabym zeby wszystko bylo juz gotowe na tip top, bo nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc.

Dzisiaj dzien zalatany sie zapowiada, bo spodziewamy sie gosci z noclegiem. Beda prosic na wesele, na ktore i tak sie nie wybieramy bo bede wtedy w pologu. Takze przede mna sprzatanie, zakupy i gotowanie. I jak tu matka ma sie w 8 miesiacu oszczedzac i odpoczywac? No nie da sie, chyba ze sie ma gosposie i pania do sprzatania ;)

Milego dnia!
No.... leci czas jak szalony!!!! A dopiero co zaszlam ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziękuję Mimi :* Ale jestem szczęśliwa nawet zmęczenia aż tak nie odczuwam :D

A Ty Zuza smaka mi tym ciastem narobiłaś kupiłam truskawki i popołudniu będę piekła ;P

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
My wracamy z zawodów pływackich Kuby;) Zajął trzecie miejsce w eliminacjach:) To jego pierwsze zawody,dopiero nauczył się pływać więc jestem bardzo dumna:)
Agunia super że mąż będzie na czas:) Napewno jesteś spokojniejsza:) No i niedługo będziesz tuliła Michasia:* Agunia to smacznego;)
Inka ale żeś się rozpisała :o ;)

Do góry