reklama
madagos
Fanka BB :)
Ogolnie sprawa ze szczepieniami jest taka... Nikt nie powinien miec prawa nakazywac szczepienia dzieci matkom takim jak Zuza, ktora na wlasnej skorze bolesnie odczula skutki uboczne podania szczepionki ale z drugiej strony kazda matka ma prawo wymagac aby w grupie przedszkolnej czy szkolnej do ktorej puszcza swoje dziecko kazde jedno z dzieci bylo zaszczepione.
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
parampampam
Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj jestem nie do życia, pogoda jest straszna! Wypije dzisiaj drugą kawę, bo inaczej zasnę.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
agunia50002
Masakra dziś ludzie to chyba pogłupieli jeden dzień sklepy zamknięte a kolejki i korki takie jakby koniec świata miał być ! Niedawno dopiero do domu wróciłam i padłam...
Zadzwoniłam do lekarza i 22 w czwartek Michaś już będzie na świecie !!!!O 7.30 mam być w szpitalu o której będę mieć cesarkę nie wiem bo moja jest trzecia. Mąż przyjedzie w środę więc wsparcie będzie Oj to będzie nerwowy tydzień
Zadzwoniłam do lekarza i 22 w czwartek Michaś już będzie na świecie !!!!O 7.30 mam być w szpitalu o której będę mieć cesarkę nie wiem bo moja jest trzecia. Mąż przyjedzie w środę więc wsparcie będzie Oj to będzie nerwowy tydzień
Mimi2330
Będę trzymała mocno kciukiMasakra dziś ludzie to chyba pogłupieli jeden dzień sklepy zamknięte a kolejki i korki takie jakby koniec świata miał być ! Niedawno dopiero do domu wróciłam i padłam...
Mimi2330
No.... leci czas jak szalony!!!! A dopiero co zaszlamAgunia fajnie, ze niedlugo utulisz swoja kruszyne Dbaj o siebie.
Mimi o matko to juz 17tc? Ale to zlecialo.. Nie panikuj, jesli na usg wszystko jest ok to bez obaw, chyba do 20tc masz czas z ruchami.
A ja spac nie moge, mimo ze polozylam sie spac kolo 1.. Zrobilam liste na gemini wyprawkowa i tym sposobem bede ubozsza o 350zeta. Ale jak mus.. przyjdą kosmetyki, dokupie jeszcze koszule do karmienia i szlafrok i moge pakowac torbe. Chcialabym zeby wszystko bylo juz gotowe na tip top, bo nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc.
Dzisiaj dzien zalatany sie zapowiada, bo spodziewamy sie gosci z noclegiem. Beda prosic na wesele, na ktore i tak sie nie wybieramy bo bede wtedy w pologu. Takze przede mna sprzatanie, zakupy i gotowanie. I jak tu matka ma sie w 8 miesiacu oszczedzac i odpoczywac? No nie da sie, chyba ze sie ma gosposie i pania do sprzatania
Milego dnia!
agunia50002
Dziękuję Mimi :* Ale jestem szczęśliwa nawet zmęczenia aż tak nie odczuwam
A Ty Zuza smaka mi tym ciastem narobiłaś kupiłam truskawki i popołudniu będę piekła ;P
A Ty Zuza smaka mi tym ciastem narobiłaś kupiłam truskawki i popołudniu będę piekła ;P
reklama
Zuza87
My wracamy z zawodów pływackich Kuby Zajął trzecie miejsce w eliminacjach To jego pierwsze zawody,dopiero nauczył się pływać więc jestem bardzo dumna
Agunia super że mąż będzie na czas Napewno jesteś spokojniejsza No i niedługo będziesz tuliła Michasia:* Agunia to smacznego
Inka ale żeś się rozpisała
Agunia super że mąż będzie na czas Napewno jesteś spokojniejsza No i niedługo będziesz tuliła Michasia:* Agunia to smacznego
Inka ale żeś się rozpisała
Podziel się: