reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Ja jestem pielegniarka i rowniez bede szczepic. + dodatkowo na pneumokoki i meningokoki dokupimy wlasne. A do tych szczepien akurat przekonal mnie lekarz, ktoremu wlasnie urodzila sie corka i rowniez ja szczepil dodatkowo. Ogolnie w moim srodowisku nigdy nie spotkalam sie z przeciwnikami szczepien.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sie boje, ale pewnie zaszczepie tymi platnymi. Kazdy kij ma dwa konce, moga byc NOPy po szczepieniu ale moze tez sie cos stac jak nie zaszczepie, wiec i tak swoj krzyz bede dzwigac. [emoji52]

Moim zdaniem dzieci które nie były szczepione nie powinny być przyjmowane do przedszkoli. A jak już są przyjęte to przedszkola powinny ujawniać karty szczepień albo coś tym stylu żeby rodzic wiedział czy w danym przedszkolu są nieszczepione dzieci.
252f18ef3f3581e675675a90117d95bc.jpg

Ciebie Zuza rozumiem.

Sebiks nieszczepione dzieci nie powinny byc "ryzykiem zarazenia" dla szczepionych, w koncu szczepionki (takie dobre) powinny chronic? [emoji14] No chyba, ze ktos zamierza robic ospa party.

Szczepionki maja chronić te dzieci, które jeszcze nie zdążyły się zaszczepić albo te, które z przyczyn zdrowotnych szczepić się nie mogą. Ja bym nie chciała, żeby moje niemowlę złapało krztusiec, żadnemu dziecku nie życzę.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry