reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dzień dobry Dziewczyny:)
Agunia brawo! Super,że waga na minusie:*
Jak się dziś czujecie Kochane? Ja się masakrycznie nie wyspałam dziś...
Miłego dnia:*

reklama
Mam nadzieję Mimi że waga będzie spadać ,bo już powiedziałam sobie tym razem nie odpuszczę ;)
Mnie po cesarce przenieśli na łóżko i przewieźli na salę pooperacyjną .

c55fskjojcqm7koh.png
Jej. ... ja właśnie boję się tego przenoszenia... masakra... kto mnie dźwignie.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzień dobry Dziewczyny:)
Agunia brawo! Super,że waga na minusie:*
Jak się dziś czujecie Kochane? Ja się masakrycznie nie wyspałam dziś...
Miłego dnia:*
Hej. Masz poduche ciazowa do spania?
Mi ona bardzo pomaga.
Ja dziś w miarę ale kurczę ciągle się martwię ze nie czuję nic a nic ruchow A dziś już 17+4tc. ; (

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, 120 waży nieraz normalny zdrowy mężczyzna i nie ma problemu z jego przeniesieniem z łóżka na łóżko, nie stresuj się tak :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Mimi,nie mam.Szkoda mi było pieniędzy na tą poduchę...A nie wyspałam się bo mąż do późna pracował przy komputerze...I nie mogłam zasnąć.Kochana spokojnie,masz jeszcze sporo czasu:* Ja też panikowałam bo mówi się,że w kolejnej ciąży czuje się szybciej ruchy ale nie zawsze tak jest.Musisz spróbować się nie martwić,bo maluszek to czuje i jest jeszcze spokojniejszy...

Agunia fajnie, ze niedlugo utulisz swoja kruszyne :) Dbaj o siebie.

Mimi o matko to juz 17tc? Ale to zlecialo.. :o Nie panikuj, jesli na usg wszystko jest ok to bez obaw, chyba do 20tc masz czas z ruchami.

A ja spac nie moge, mimo ze polozylam sie spac kolo 1.. Zrobilam liste na gemini wyprawkowa i tym sposobem bede ubozsza o 350zeta. Ale jak mus.. przyjdą kosmetyki, dokupie jeszcze koszule do karmienia i szlafrok i moge pakowac torbe. Chcialabym zeby wszystko bylo juz gotowe na tip top, bo nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc.

Dzisiaj dzien zalatany sie zapowiada, bo spodziewamy sie gosci z noclegiem. Beda prosic na wesele, na ktore i tak sie nie wybieramy bo bede wtedy w pologu. Takze przede mna sprzatanie, zakupy i gotowanie. I jak tu matka ma sie w 8 miesiacu oszczedzac i odpoczywac? No nie da sie, chyba ze sie ma gosposie i pania do sprzatania ;)

Milego dnia!

Paulina hej:)Jak weekend się udał?Wspominałaś że chciałaś się wybrać na basen,udało się? Faktycznie,nie uda Ci się raczej odpocząć:/ A jak się generalnie czujesz? Ja też po 1.zasnęłam a przed 6 pobudka,jeszcze po 4.siusiu:/
Wiem że jestem monotematyczna ale słyszałyście o sprawie w sądzie w Inowrocławiu przeciw rodzicom którzy nie zaszczepili córeczki po porodzie?:(

Zuza, weekend udany ale na basen nie pojechalismy bo tak sobie ostatnio chamsko opalilam rekawki do polowy reki ze wstyd mi bylo wyjsc tak do ludzi. :D
Chyba nasze organizmy intuicyjnie przygotowuja sie do czestego wstawania na karmienie skoro tak sie budzimy.
Nie slyszalam o tej sprawie, natomiast wczoraj mielismy pogadanke na szkole rodzenia z pania neonatolog o szczepieniach. Jest ich zwolenniczka. W jej 25letniej praktyce nie spotkala sie z przypadkiem by lekarze, pielegniarki i ich rodziny nie szczepily dzieci.

reklama
Ja tez mam kilku znajomych lekarzy, wszyscy szczepia swoje dzieci, nawet szczepieniani nieobowiązkowymi.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry