reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Nie nic nie czułam. Nic nie bolało . Mały ostatnimi czasy jest leniuszkiem i mało się wierci ale cóż mage na do poradzić.
Ważne żeby dużo jednak pić a ja widocznie przegapilam ze piję za mało. Ważne że już wody są ładnie powyżej dolnej normy.
Będzie dobrze mam nadzieję.

reklama
Musi być dobrze:* Chciałam tylko wiedzieć czy jakoś to odczuwałaś. Kiedy Was wypuszczą?No mój leży poprzecznie i się rozpycha.

Witajcie dziewczyny. Witaj Zuza :)

Czytam Was powoli i momentami już gubię się w postach. Dziewczyn przybyło tylko się cieszyć.

U mnie coraz ciężej. Upały mnie męczą, brzuch pobolewa, nie mogę spać do tego szybko się męczę. Wszystko robię powoli. Na działce ciężko już mi walczyć z chwastami. Bobas skacze i z żołądka zrobił sobie piłkę co jest bardzo nieprzyjemne... Ech narzekam tylko...
Mam jakąś fazę i boję się porodu. Cały czas martwię się czy synek będzie zdrowy.

Ciuszki koce pieluszki mam wyprane i poprasowane. Czekają w szafie i komodzie.
Kosmetyki i maści i różne specyfiki dla bobasa też gotowe. Tylko monitor oddechu muszę zamówić ale nie wiem jakiej firmy...

Moja torba prawie spakowana. Jutro jadę do Rossmana po kosmetyki.

Zuza cieszę się że matka nawróciła się.

buziaki.

Ostatnia edycja:
Kupiłam wózek! Jest sukces. Maxi Cosi Mura 4 plus 3 w 1. Jakość super, cena do przeżycia, bo używany, ale stan idealny. Więc już jestem spokojniejsza. Jutro będę sie bawić, bo dzisiaj już padam na twarz, długi to był dzień.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Parampampam to jeszcze trochę do terminu masz ,może obejdzie się bez cesarki .Super że zakup wózka się udał.
Inka jeśli Cię to pocieszy nie jesteś sama ze zmęczeniem i cała resztą ;) A jeśli chodzi o poród i zdrowie maleństwa to chyba normalne i każda z nas tak ma ;)

A ja znalazłam coś na obrzęki przynosi ulgę i fajnie chłodzi krem-żel Dzidziuś dla mamy do opuchniętych nóg i stóp .Jest rewelacyjny !!!!

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Inka witaj ponownie:) Ja dziś też obolała i chodzę wolniej niż żółw.W dodatku cały czas się martwię czy z maleństwem wszystko dobrze,zaczyn wręcz świrować! Fajnie,że masz już wszystko popakowanw i gotowe.Jakie kosmetyki chcesz kupić?Ja dla maluszka mam prawie wszystko ale dla siebie nic:/
Parampampam super:) Pochwal się jutro fotkami:)

Do góry