reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Milutkiego i spokojnego dnia Wam życzę Ja już zmykam na zakupy póki jeszcze chłodno
agunia50002
Zuza uważam Już po zakupach kolejki już się zaczęły ludzi pełno jakby koniec świata miał być a to tylko weekend
Mimi nie stresuj się i daj znać po Trzymamy mocno kciuki
Mimi nie stresuj się i daj znać po Trzymamy mocno kciuki
parampampam
Mimi, trzymam kciuki!
Ja dzisiaj od rana padnięta, wczorajszym dzien mnie wyczerpał, więc dzisiaj chyba zwolnię trochę tempa, ogarnę dom i popiorę wyjmowane elementy tapicerki mojego wózka.
Załączam też fotki
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Ja dzisiaj od rana padnięta, wczorajszym dzien mnie wyczerpał, więc dzisiaj chyba zwolnię trochę tempa, ogarnę dom i popiorę wyjmowane elementy tapicerki mojego wózka.
Załączam też fotki
reklama
parampampam
Ja tez póki co odpukać nie mam zaparć, ale jeśli chodzi o ciążowe dolegliwości, to popuszczanie mnie dobija, czuję się jak brudasek w tych temperaturach.
Popralam już wszystko do wózka, dosycha na balkonie, trochę się bawiłam w składanie i rozkładanie, bardzo to wszystko proste. Strasznie się cieszę z tego modelu.
Zrobiłam też ostatnie apteczne zakupy wyprawkowe, jak wszystko zamówione przyjdzie to właściwie zostają mi tylko kosmetyki i dziecko może się rodzić
No prawie, jeszcze nie poprasowalam ciuszków
Popralam już wszystko do wózka, dosycha na balkonie, trochę się bawiłam w składanie i rozkładanie, bardzo to wszystko proste. Strasznie się cieszę z tego modelu.
Zrobiłam też ostatnie apteczne zakupy wyprawkowe, jak wszystko zamówione przyjdzie to właściwie zostają mi tylko kosmetyki i dziecko może się rodzić
No prawie, jeszcze nie poprasowalam ciuszków
Podziel się: