reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
U nas 25 w cieniu :p Fajnie masz ,że nie musisz dowozić i odbierać syna ja muszę codziennie a nie powiem jeżdżenie samochodem powoli robi się męczące .Ja termin mam na 12 lipca a cc mówił że od 22-29 dowiem się 13 na wizycie mam nadzieję że bliżej 22 ;)

c55fskjojcqm7koh.png

Dziewczyny ja od poniedziałku wieczorem leżę w szpitalu.
Byłam wieczorem na wizycie i od razu wysłał mnie na oddział. Mały podrósł za mało od ostatniego usg i zmniejszyła się ilość wód płodowych .
Wczoraj miałam kontrolne USG i wody wróciły powyżej normy więc pewnie przegapilam ze trochę za mało piłam, przepływy są ok. Nie sprawdzali wczoraj ile przybrał ale mam nadzieję ze w poniedziałek sprawdzą. Podali mi steryd na płuca gdyby cięcie miało być wcześniej. Mam KTG 2x dziennie, kontrolę ciśnienia. Nudzę się ale ważne żeby Maluszek podrósł .

Jo158 nie zazdroszczę .Mam nadzieję że malutki podrośnie a cc nie będzie konieczne wcześniej . Najważniejsze że jesteście pod dobrą opieką i dostałaś sterydy :)

c55fskjojcqm7koh.png

Aga Ty uważaj z tym skaczący ciśnieniem bo to niebezpieczne dla dziecka. Jeśli możesz sprawdz mocz na obecność białka, badanie 5zl a przy wysokim cisnieniu i bolach głowy jesli pojawi się bialko moze byc to objaw zatrucia ciazowego a to bardzo niebezpieczne.

reklama
Jo trzymaj się:* Musi być dobrze:* Cieszę się że wód przybyło i są już w normie.Trzymamy za Was kciuki mocno:*

Do góry