reklama
agunia50002
Fanka BB :)
U nas 25 w cieniu Fajnie masz ,że nie musisz dowozić i odbierać syna ja muszę codziennie a nie powiem jeżdżenie samochodem powoli robi się męczące .Ja termin mam na 12 lipca a cc mówił że od 22-29 dowiem się 13 na wizycie mam nadzieję że bliżej 22
Mimi2330
Wodę osolilam i wrzuciłam ta zafoliowana roladke na ciepłą wodęBędę musiała spróbować A jak ugotowałaś?
Dziewczyny który tydzień rozpoczyna 5 miesiąc?
agunia50002
Mimi 5 miesiąc od 18 tygodnia
Dziewczyny ja od poniedziałku wieczorem leżę w szpitalu.
Byłam wieczorem na wizycie i od razu wysłał mnie na oddział. Mały podrósł za mało od ostatniego usg i zmniejszyła się ilość wód płodowych .
Wczoraj miałam kontrolne USG i wody wróciły powyżej normy więc pewnie przegapilam ze trochę za mało piłam, przepływy są ok. Nie sprawdzali wczoraj ile przybrał ale mam nadzieję ze w poniedziałek sprawdzą. Podali mi steryd na płuca gdyby cięcie miało być wcześniej. Mam KTG 2x dziennie, kontrolę ciśnienia. Nudzę się ale ważne żeby Maluszek podrósł .
Byłam wieczorem na wizycie i od razu wysłał mnie na oddział. Mały podrósł za mało od ostatniego usg i zmniejszyła się ilość wód płodowych .
Wczoraj miałam kontrolne USG i wody wróciły powyżej normy więc pewnie przegapilam ze trochę za mało piłam, przepływy są ok. Nie sprawdzali wczoraj ile przybrał ale mam nadzieję ze w poniedziałek sprawdzą. Podali mi steryd na płuca gdyby cięcie miało być wcześniej. Mam KTG 2x dziennie, kontrolę ciśnienia. Nudzę się ale ważne żeby Maluszek podrósł .
agunia50002
Jo158 nie zazdroszczę .Mam nadzieję że malutki podrośnie a cc nie będzie konieczne wcześniej . Najważniejsze że jesteście pod dobrą opieką i dostałaś sterydy
agunia50002
Musi być dobrze a maluszkowi nie będzie się spieszyło i posiedzi sobie jeszcze w brzuszku i nabierze ciałka
Aga Ty uważaj z tym skaczący ciśnieniem bo to niebezpieczne dla dziecka. Jeśli możesz sprawdz mocz na obecność białka, badanie 5zl a przy wysokim cisnieniu i bolach głowy jesli pojawi się bialko moze byc to objaw zatrucia ciazowego a to bardzo niebezpieczne.
reklama
Podziel się: