reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Jo tydzień temu robiłam mocz to było ok w poniedziałek kolejny raz zrobię ,żeby na wizytę mieć .Zatrucie miałam w pierwszej ciąży więc zdaje sobie sprawę z zagrożenia.

c55fskjojcqm7koh.png

U mnie zawsze wpisywał skończone tygodnie.
Jo trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze, ważne , ze jesteś pod stałą kontrolą. Moja mała też w pewnym momencie nie rosła (uroki cukrzycy) ale potem podgoniła.
Wózek mam Roan Bass, w sumie jestem zadowolona.

Jo współczuję, że musisz być w szpitalu, ale lepiej tak, niż żeby się martwić. Przynajmniej Ty i dzidzia jesteście bezpieczni.

Ja mam termin na 6 sierpnia, ale lekarz coś przebąkuje o cesarce, więc może być wcześniej.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jo a czułaś jakoś brak tych wód?Coś się działo?Bolało?Mój lekarz wczoraj też sprawdzał ilość wód i najpierw mnie nastraszył,że od dołu jest malo ale później od góry sprawdził i powiedział że w porządku i jest w normie.Ale i tak mnie nastraszył...A po Twoim wpisie już w ogóle się denerwuje...

Do góry