reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A ja już po wizycie w szpitalu dostałam od położnej całkowity zakaz chodzenia nie wolno mi nic robić mam leżeć z nogami do góry i modlić się żeby dotrzymać do 37+1 czyli do 22 czerwca .Tak mi ciśnienie skoczyło i takie mam obrzęki że powiedziała że ma nadzieję że się uda ale wątpi ..... więc nie za fajnie :(
c55fskjojcqm7koh.png
Bidulko odpoczywaj. Będzie dobrze

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Agunia bardzo mi przykro ale wszystko musi być dobrze:* Masz kogoś do pomocy?Bo Twój mąż wyjechał,prawda?Ile waży mały Michaś?

Dziękuję Wam bardzo :* Zuza Michaś tydzień temu ważył 2600 sterydy na płuca dostałam już w 31 tygodniu więc niby powodu do nerwów nie ma ale jednak to troszkę wszystko za wcześnie się dzieje ...Niestety jestem tylko z synem bo teściowa jeszcze tydzień w sanatorium ... Tak mojego męża nie ma dopiero na cc zjedzie na dwa tygodnie...
c55fskjojcqm7koh.png

Jo158 ja też od początku biorę dopegyt 3*2 ale mimo tego dziś miałam 180/130 myślałam że zejdę a głowę to mi rozsadzić chciało .U mnie obrzęki są już rano po nocy miałam 1.5 kg więcej więc nie za wesoło .Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie zapowiadają jeszcze większy upał jutro więc uważaj przy koszeniu !
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Do góry