reklama
1
169849
Gość
Czesc, no dzis upal bedzie.. Ja juz od 6.30 na nogach bo jezdzilam oddac krew i mocz ale chyba jeszcze sie dzis zdrzemne za jakis czas..
Kurde, wkurzam sie na wozek bo upatrzylam sobie jajas nowosc, ktora dopiero do sklepow weszla i u mnie w miescie nie ma. Moga sprowadzuc dla mnie ale nie wiem na jakiej zasadzie, bo jak mi sie odwidzi? Nie bede kupowac kota w worku, musze pomacac. No i cena, moze byc za drogi. W razie co upatrzylam jeszcze inny za 2.5 tys chyba to juz okej.
Kurde, wkurzam sie na wozek bo upatrzylam sobie jajas nowosc, ktora dopiero do sklepow weszla i u mnie w miescie nie ma. Moga sprowadzuc dla mnie ale nie wiem na jakiej zasadzie, bo jak mi sie odwidzi? Nie bede kupowac kota w worku, musze pomacac. No i cena, moze byc za drogi. W razie co upatrzylam jeszcze inny za 2.5 tys chyba to juz okej.
1
169849
Gość
Ja sie zebrac nie moge do zrobienia malosolnych..
A takie słoiki z dzemami, sokami, warzywami itd mamy od tesciowej bo ona ma swira na tym punkcie.
A takie słoiki z dzemami, sokami, warzywami itd mamy od tesciowej bo ona ma swira na tym punkcie.
agunia50002
Fanka BB :)
A ja już po wizycie w szpitalu dostałam od położnej całkowity zakaz chodzenia nie wolno mi nic robić mam leżeć z nogami do góry i modlić się żeby dotrzymać do 37+1 czyli do 22 czerwca .Tak mi ciśnienie skoczyło i takie mam obrzęki że powiedziała że ma nadzieję że się uda ale wątpi ..... więc nie za fajnie
1
169849
Gość
Ojej Agunia to niedobrze.. ale moze tylko tak straszy. Bedziesz lezec i sie oszczedzac i moment zleci ten krytyczny czas i bedzie wszystko ok. Trzymamy za ciebie kciuki obys tylko ty sama o siebie dbala.
1
169849
Gość
I nie denerwuj sie bo to tez nie sluzy!
reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
I nie psują się przetwory w garażu?My też początkowo myśleliśmy o piwnicy jednak koszty prac ziemnych związane z piwnicą nas odstraszyly. Nie mam też typowej spiżarni bo musieliśmy zmienić projekt troszkę by powiększyć dolną łazienką ale mam tzw. utylity gdzie mam pralkę i wysoką szafkę. Słoiki większość trzymam w garażu który jest podwójny i Mąż zrobił szafki i półki.
Ważniejsze dla nas od piwnicy było zainwestowanie w kotłownię i solary , teraz tak grzeje że codziennie mamy zbiornik wody 600l nagrzany do ponad 60stopni .
Chyba do basenu będziemy wlewali od razu ciepłą wodę [emoji5].
Podziel się: