reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Czesc, no dzis upal bedzie.. Ja juz od 6.30 na nogach bo jezdzilam oddac krew i mocz ale chyba jeszcze sie dzis zdrzemne za jakis czas..
Kurde, wkurzam sie na wozek bo upatrzylam sobie jajas nowosc, ktora dopiero do sklepow weszla i u mnie w miescie nie ma. Moga sprowadzuc dla mnie ale nie wiem na jakiej zasadzie, bo jak mi sie odwidzi? Nie bede kupowac kota w worku, musze pomacac. No i cena, moze byc za drogi. W razie co upatrzylam jeszcze inny za 2.5 tys chyba to juz okej.

Ja sie zebrac nie moge do zrobienia malosolnych..
A takie słoiki z dzemami, sokami, warzywami itd mamy od tesciowej bo ona ma swira na tym punkcie. :)

A ja nie mam piwnicy i nie mam gdzie przechowywać ; ( żałuję że nie zrobiliśmy sobie choć jakiejś malutkiej pod domem.

hchy43r8h8l5x99d.png

A ja już po wizycie w szpitalu dostałam od położnej całkowity zakaz chodzenia nie wolno mi nic robić mam leżeć z nogami do góry i modlić się żeby dotrzymać do 37+1 czyli do 22 czerwca .Tak mi ciśnienie skoczyło i takie mam obrzęki że powiedziała że ma nadzieję że się uda ale wątpi ..... więc nie za fajnie :(
c55fskjojcqm7koh.png

Ojej Agunia to niedobrze.. ale moze tylko tak straszy. Bedziesz lezec i sie oszczedzac i moment zleci ten krytyczny czas i bedzie wszystko ok. Trzymamy za ciebie kciuki obys tylko ty sama o siebie dbala.

reklama
My też początkowo myśleliśmy o piwnicy jednak koszty prac ziemnych związane z piwnicą nas odstraszyly. Nie mam też typowej spiżarni bo musieliśmy zmienić projekt troszkę by powiększyć dolną łazienką ale mam tzw. utylity gdzie mam pralkę i wysoką szafkę. Słoiki większość trzymam w garażu który jest podwójny i Mąż zrobił szafki i półki.
Ważniejsze dla nas od piwnicy było zainwestowanie w kotłownię i solary , teraz tak grzeje że codziennie mamy zbiornik wody 600l nagrzany do ponad 60stopni .
Chyba do basenu będziemy wlewali od razu ciepłą wodę [emoji5].
I nie psują się przetwory w garażu?

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry