reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Jo158 w pierwszej ciąży z synem sterydy już miałam w 26 tygodniu i w 38 tygodniu urodził się przez cc i ważył 3400 .Teraz podejrzewam że jak dotrzymam do 37-38 tygodnia to wagę będzie miał podobną :) Parampampam nie bardzo ale dam sobie radę:) Dobrze że syn ma już 11 lat i dużo mi pomaga :)
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Mimi niestety nie da rady dopiero jak się mały urodzi dostanie dwa tygodnie od firmy i wyjedzie gdzieś na dwa tygodnie i wtedy będzie miał dopiero urlop 5 tygodni .
c55fskjojcqm7koh.png

Ja po 14 latach już się przyzwyczaiłam :) Teraz i tak jest lepiej bo raz w miesiącu jest na weekend a wcześniej 3-3.5 miesiąca bez zjazdu .
c55fskjojcqm7koh.png

Hehe wiadomo ze kto co ma zrobić to i tak zrobi. Mężowie zdradzają żony o krok od domu...

My jutro idziemy na komunię więc dziś szykowanko strojów ;)

Od wczoraj mam takie dziwne myśli czy wszystko dobrze z malenstwem. Zaczynam 17tc A ruchów nie czuję. Podobno w 2 ciąży czuję się szybciej... eh
A Wy koło 17 już czulyscie?

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi nie schizuj się, to indywidualna sprawa w każdej ciąży. Możesz równie dobrze poczuć dopiero w 24 tygodniu z powodu np. Łożyska na przedniej ścianie.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej:) Miłej soboty wszystkim:*
Agunia podziwiam!A teściowa odciąży Cię po powrocie z sanatorium?A syn jest samodzielny?Szczęście że masz starszego syna bo jakbyś miała malucha w domu byłoby ciężej...
Mimi spokojnie:* Chociaż ja wariowałam tak samo jak Ty:p Ale ruchy poczułam dopiero w 20.tc...

Do góry