reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Mam poprane i poprasowane ale w komodę mi się nie zmieszczą...Przechowam chyba w takiej folii po pościeli na zamek i do szafy:p A jak wyciągnę będą gotowe do ubrania.My się szykujemy i jedziemy podlać kwiaty do teściowej a po drodze jakieś lody;) Do później:*

reklama
Miłego popołudnia :*

hchy43r8h8l5x99d.png

Jak się dużo myśli o tym żeby nie jeść to się je więcej...coś o tym wiem:(
Od poniedziałku będą jakieś ciążowe spodnie w Lidlu,chyba się wybiorę;)

Dzień dobry:)
Jo158 o tak,zimny arbuz to jest to;)
Planujecie robic zaprawy?Kurcze ja co roku robie dżem truskawkowy,morelowy i mus jabłkowy z papierówek a boję się że teraz nie dam rady:( Jak my przeżyjemy do następnego lata? :o :p

Ja nigdy sama nie robiłam. U mnie mama wyczarowuje takie cuda hehe ;)

Jak minęła nocka? U mnie o dziwo dobrze. Nic nie bolało ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Cześć dziewczyny :) Niezły gorąc się dziś zapowiada ....Ja zawsze robię dżem truskawkowy ogórki i paprykę akurat mąż będzie miał urlop to zajmie się małym a ja zapasami na zimę ;) A dziś jadę do szpitala dowiedzieć się co jeszcze mam zabrać do cc .A nocka powiedzmy że gdyby nie wstawanie do łazienki to by była ok ;)
c55fskjojcqm7koh.png

Do góry