reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Madagos fajny pomysł może taki zmrożony jogurt obudzi mojego leniuszka dziś ;) Mimi i jak synek zadowolony ? Ja kupiłam kusze z Nerfa i jego ulubione toffifee dostanie dopiero jak ze szkoły wróci ;)
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Z biegówki bardzo.... uwielbia wręcz na nim jeździć. Wcześniej miał mniejszy. Chciałam mu kupić rower z pedalami ale uparł się ze nie chce takiego i już hehe.
A dziś prezent dostanie po 15 jak mąż wróci z pracy :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Moje dziecko dostanie dzisiaj tylko smakołyki, które ja sama dzisiaj zjem ;)

Humor na szczęście mi się poprawił, obudziłam się z nową energią, posprzątałam dom, nawet uprałam dywan, wstawiam kolejną pralkę. Ciuszki dziecięce mam już prawie poprane, pewnie na dniach się wezmę za prasowanie. Jak dobrze czuć się lepiej, szkoda, że tak rzadko mam takie dni.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Madagos,Mimi pychotka owoce:*
My dzisiaj jedliśmy zamrożony jogurt na patyku:p
Super prezenty dla chłopaków kupiłyście!Mój zażyczył sobie książkę origami,zobaczymy co stworzy:)
Parampampam,jak miło czytać Twojego posta:* Oby ten stan się utrzymał jak najdłużej!U mnie podobnie;) Dwa wsady prania już uprasowane,w pralce kolejna porcja;) Zaczynam się zastanawiać jak to zmieszczę do komody:o Uszykowałam sobie do rozmiaru 68,a teraz się zastanawiam czy nie zostawić tylko 56 i 62...

reklama
Madagos,Mimi pychotka owoce:*
My dzisiaj jedliśmy zamrożony jogurt na patyku:p
Super prezenty dla chłopaków kupiłyście!Mój zażyczył sobie książkę origami,zobaczymy co stworzy:)
Parampampam,jak miło czytać Twojego posta:* Oby ten stan się utrzymał jak najdłużej!U mnie podobnie;) Dwa wsady prania już uprasowane,w pralce kolejna porcja;) Zaczynam się zastanawiać jak to zmieszczę do komody:o Uszykowałam sobie do rozmiaru 68,a teraz się zastanawiam czy nie zostawić tylko 56 i 62...
Pozazdroscilam i wyczarowalam ;)

Zuza szykuj do 68 zobaczysz jak szybko wejdziecie w ten rozmiar :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry