reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Podobno;) Mi nabiał służy.Pisałam już że na dobranoc piję szklankę mleka 2% i rano mam ok.80.Mi tak kazała Pani na szkoleniu.

Poczytaj sobie na forum wątek cukrzyca ciążowa i życie po niej dużo się dowiesz z niego :) Zuza to właśnie jest to że każda z nas może co innego :) A najlepsza metoda to prób i błędów ;)
c55fskjojcqm7koh.png

A jak tam Twoje prasowanie Zuza ? Ja już mam to z głowy ostatnie prania to już na siedząco prasowałam a było tego 6 pralek ;)
c55fskjojcqm7koh.png

Parampampam ale ja dopiero 4 miesiac [emoji14]
Paulina super że młoda rośnie i rozwija się prawidłowo. Pewnie będzie z tych drobniejszych dzieci

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Jej,mam nadzieję,że mam jeszcze trochę czasu do skurczy;) Termin mam na 29.lipca.Ale chce mieç za wczasu wszystko gotowe.W upały najchętniej bym tylko leżała a samo się nie zrobi;)

Do góry