reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

To ile przytyłaś Mimi ?U mnie dużą rolę odegrały mdłości mam je praktycznie przez całą ciążę zaczęły się w 5 tygodniu i trwały do 25 do 31 tygodnia miałam spokój i znów mnie męczą dlatego też wyeliminowałam kawę herbatę soki mleko pije tylko wodę raz na dwa tygodnie wypije trochę coli albo Tymbark jabłko mięta.Bialego pieczywa też nie zjem bo mnie mdli jest jeszcze dużo rzeczy których nie daje rady jeść .Ale za to jem dużo słodyczy których nie powinnam i przed ciążą nie jadłam .
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Agunia ja już mam 2.5kg na plus A waga ostatnio trochę spadła bo już miałam 4 na plus! A to dopiero 16 tydzień.

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej, Zuza ja mam za wysoki cukier na czczo bo dzis rowno 100, w nocy 116 a w ciagu dnia 125-128 (norma do 140) i to uwaga po 2 cheeseburgerach z Maca i kubku coli. :D Glupota.
Musze wprowadzic jeszcze jakas przekaske przes snem moze zbije mi cukier bo wydaje mi sie, ze chodze glodna i w nocy burczy mi w brzuchu.

Mimi super że waga spadła a to nie dopiero 16 tydzień a już ! Zobaczysz jak szybko będzie leciało od 20 tygodnia ;). Paulina powodzenia na wizycie .A co do cukru tak jak pisałam wprowadź regularne posiłki .A te cheeseburgery i cola odbiły się na rannym cukrze ;)
c55fskjojcqm7koh.png

Hej Dziewczyny:)
Temat się rozchulał, super:*
Jo158,to prawda u nas chłopaki zdecydowanie przeważają:) Imię wybrane?Napisz coś o pierwszym dziecku:)
Agunia Ty i Jo prawie równo przywitacie chlopców na świecie:)
Zazdroszczę własnych plonów:* Takie są najsmaczniejsze,najzdrowsze no i ten zapach:)
Paulina spróbuj wypić szklankę mleka przed snem,wiem,że nie każdemu służy ale u mnie ten sposób działa:)Wypróbuj też sposób Aguni na czekolade przed spaniem;)Mocno trzymamy kciuki i pamiętaj żeby dać znać :*
Mimi nie jest źle przecież:* Nie przejmuj się tym.
Jak mija dzień?Ja posprzątałam i czekam na powrót syna ze szkoły,dziś wraca busem więc nie muszę po niego jechać;) Wczoraj wstawiłam pierwszą pralkę z ubrankami maluszka,a łącznie z kocykami i pościelą będzie na jezcze 5-6 prań:o Ktoś chętny do prasowania? :*

Mimi2330 masz prawidlowa wage :) ja w 20 tyg. Pytalam sie poloznej czy tyje dobrze (+5kg) to mi powiedziala, ze wszystko jest w najlepszym porzadku :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow,rewelacja:* Super,że dobrze się uczy i ma tak ambitne zainteresowania.Pewnie duma Cię rozpiera:) A cieszy się z rodzeństwa?

reklama
Do góry