reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Madagos niby tak, ale fakt że rano na wadze już prawie 107kg.... dobija. No i powiem Wam, ze przytylam te 2.5kg A czuję się jak bym miała z 10 na plus... jakoś tak mi ciężko.

Jo158 to tylko pogratulować córy! !!! Mądra dziewczyna. Chciałabym żeby mój syn też był taki zdolny. Ma 4 lata a o szkole -przedszkolu nie chce nawet słyszeć [emoji23][emoji23][emoji23]

Paulina poszalalas z tym makiem hehe trzymam kciuki za wizytę [emoji110][emoji110][emoji110] daj znać jak będziesz po

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ja miałam mojego posłać w tym roku ale nie miałabym siły prowadzac go we wrześniu... termin mam na listopad. Więc jakoś tak odpuscilam. Pójdzie za rok...

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja mam dzisiaj jakiś niepohamowany apetyt, wszystko bym zjadła. Ale może to dlatego, że kiepsko się też czuję, jakaś płaczliwa i słaba, mam poczucie winy, że niewiele dzisiaj w domu zrobiłam, a zawsze tyle do zrobienia.

Jak czytam, że Mimi ma tylko 2,5 na plusie to mi się śmiać chce, bo ja mam już 13 :)

Chyba się zmuszę i pójdę na spacer.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Juz po wizycie.
Kalina rozwija sie prawidlowo, serduszko 147 uderzen, ale nadal mlodsza o 10 dni. Waga 1020g. Lekarz mowi, ze poki co wszystko w granicach normy. Za tydzien mam pierwsze, przyspieszone KTG to zajrzy jeszcze do niej czy cos rosnie. Jesli slabo to moze wysle mnie do szpitala na kontrole. Ogólnie to jestem juz uspokojona, stresu nie ma. Ufff. :)

Paulina super,że lekarz Cię uspokoił i tak troskliwie się Tobą zajmuje:) A na ktg gdzie Cię wysłał?
Parampampam przykro mi,że męczą Cię huśtawki nastroju:( A co do sprzątania,Kochana od odrobiny bałaganu jeszcze nikt nie umarł:*

Zuza ktg u niej.
Co jesz na sniadanie? Mi po zwyklej grahamce, chudej wedlinie i pomidorze skacze do 165 dzis :/

Ja jem serek wiejski chudy +2 kanapki chleba żytniego z chudą wędliną i pomidorem lub ogórkiem, albo płatki kukurydziane z mlekiem. Spróbuj;) Kurcze,nie rozumiem tej cukrzycy,każdemu co innego służy:( A jaki miałaś po wczorajszym obiedzie?Ja po jajecznicy,ziemniakach i mizerii miałam 96(po 2h)

A mleka podobno nie mozna? Hehe Zuza mial byc taki wykwintny obiad a zgrzeszylam i zjadlam 2 cheeseburgery i popilam cola. Wynik 125. :D
Czemu mierzysz po 2h a nie 1?

reklama
Paulina sprawdź zawartość karmelu w pieczywie jeśli jest odstaw i przejdź na żytnie. Niektóre osoby nie mogą nabiału rano a inne mają problem z chlebem .Jajka są dobre na śniadanie nie podnoszą cukru .A jeśli to nie da rady rozbij śniadanie na dwa pierwsze jedna kromka i po godzinie kolejna .
c55fskjojcqm7koh.png

Do góry