reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam w ostatnim dniu maja , aż trudno uwierzyć jak ten czas leci .
Teraz w brzuchu siedzi chłopak!

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj jo158 fajnie że dołączyłaś zawsze w grupie lepiej:) Co do wagi to ja miałam 127 a teraz w 34tygodniu -8 .I oczywiście gratuluję synka chyba panowie przeważają na forum ;) Mimi mnie od jakiś 2 tygodni zaczęły boleć plecy ale jeszcze da się wytrzymać ;) Ja już po zakupach słońca ani grama a 25stopni i mega duchota o_O A dziś kupując truskawki zrobiło mi się miło jak pan stwierdził ale jak pani jest w ciąży w 8miesiacu nie widać nic :D A to moje owocowe szaleństwo mniam :D
c55fskjojcqm7koh.png
IMG_20170531_084124.jpg

Załączniki

• IMG_20170531_084124.jpg
    IMG_20170531_084124.jpg
    302,8 KB · Wyświetleń: 378
Agunia to my bardzo blisko bo u mnie wg OM 34 tyg i 2dni.
Ja dziś pod szkołą znajomej mamie powiedzialam ze jestem w ciąży to oczy zrobiła wielkie i nie chciała uwierzyć .
My też się zajadamy owocami, wczoraj arbuz , truskawki i nektarynki.
Na tarasie już też mamy truskawki ale to po kilka sztuk póki co, czekamy na więcej w ogródku, no i poziomki będą ale troszkę później za to aż do jesieni owocowaly w zeszłym roku.

Jo158 na kiedy masz termin ? ja mam na 12lipca ale pod koniec czerwca mam mieć cesarkę .Co do truskawek też mam w ogródku już wczoraj zjadłam pierwsze dwie czerwoniutkie :)U nas też poziomki długo owocowały i jeszcze maliny we wrześniu miałam :) Powinnyśmy się cieszyć że mało widać brzuszki ;) U mnie sąsiedzi nie wiedzą a widza mnie każdego dnia dopiero zrobią oczy jak z wózkiem wyjdę :D
c55fskjojcqm7koh.png

Agunia. .... Ale smaka narobiłaś!!!! Mniam! :) aż muszę jechać na zakupy hehe
Dziewczyny jak Wy to robicie ze już końcówka ciąży a Wy tyle kiloskow na minusie.... Ale Wam zazdroszczę :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Wg OM na 10 lipca a pierwszego USG na 14lipca. Tylko będę miała cc chyba końcem czerwca, lekarz mówił w 38 tyg. Może w poniedziałek już mniej więcej ustali mi termin bo jadę na wizytę.

My też mamy maliny do późnej jesieni . Mamy też agrest, porzeczki i borówki. Pomidorki pod folią i ogórki. Paprykę, fasolkę szparagową , cukinię, sałatę, koperek i rzodkiewki . Musze dziś posiac bazylię w doniczce na tarasie, wczoraj zapomniałam.

Musiał zawieść syna do szkoły to zakupy zrobiłam mało ludzi brak kolejek i co najważniejsze jest gdzie zaparkować ;) A dziś na obiad makaron z truskawkami i jogurtem mniam :D Mimi ja nic nie robiłam same kg znikały ostatnio ktoś mi powiedział że dlatego że pije po 4-5litrow wody ale wodę pije dopiero od 25 tygodnia wcześniej tylko sok pomarańczowy .A teraz przez te obrzęki waga niby w górę idzie dziś po nocy pokazała 2 kg więcej ale nie liczę tego .Jo158 wg.usg to na 8 lipca mam a 13czerwca mam wizytę i ma już ustalić CC mówił że koło 26 czerwca :) To masz spory ogródek fajnie tak wszystko swoje :)
c55fskjojcqm7koh.png

Ja mam ponad 100 ale dolegliwosci od plecow, kolan itp. Brak :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też bym tak chciała ;) a ja niestety tyje na potęgę i muszę się pilnować bo jak tylko trochę popuszczam to już kilo czy dwa do przodu :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry