reklama
madagos
Fanka BB :)
Hej dziewczyny Ja dzis bylam na polowkowym, chlopak jak malowany Strasznie sie cieszymy bo bardzo chcialam chlopaka. Lekarz caly czas narzekal na to, ze jestem gruba, ze mam uwazac na wage, ze nic nie widzi... W wynikach napisal mi: "bardzo zle warunki badania ze wzgledu na BMI pacjentki". Powiem Wam, ze bylo mi strasznie glupio przy mezu tego sluchac Tym bardziej, ze ja typowa klepsydra i nie sadzilam, ze bedzie taki klopot
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Mimi2330
A ja jutro albo w sobotę do mojej lekarki ale nie liczę póki co na poznanie płci... ona ma okropny sprzęt.
Jak mija dzień? U mnie gorąco i póki co siedzę w domu.
Slyszalyscie ze w biedronce są ciazowe dresy? Ja odwiedziłam dwie i ani widu ani slychu. ..
Jak mija dzień? U mnie gorąco i póki co siedzę w domu.
Slyszalyscie ze w biedronce są ciazowe dresy? Ja odwiedziłam dwie i ani widu ani slychu. ..
parampampam
Byłam dzisiaj w biedronce, ale nic nie widziałam. Za to miały być tanie pieluchy newborn, ale byłam po południu, to zostały już tylko puste półki
Przyszło łóżeczko, przewijak, wanienka i stelaż. Jakaś energia we mnie wstąpiła, jak mąż poskladal łóżeczko i jeszcze poszliśmy do Black Red White po komode. Ale muszę na nią zaczekać parę dni. Jak już kącik będzie w miarę gotowy to się pochwalę, bo na razie jest tylko łóżeczko, na którym skladuja się inne dziecięce graty. Nie mogę uwierzyć, że niedługo w tym łóżeczku będzie leżała mała dziewczynka...
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Przyszło łóżeczko, przewijak, wanienka i stelaż. Jakaś energia we mnie wstąpiła, jak mąż poskladal łóżeczko i jeszcze poszliśmy do Black Red White po komode. Ale muszę na nią zaczekać parę dni. Jak już kącik będzie w miarę gotowy to się pochwalę, bo na razie jest tylko łóżeczko, na którym skladuja się inne dziecięce graty. Nie mogę uwierzyć, że niedługo w tym łóżeczku będzie leżała mała dziewczynka...
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Zuza87
Hej Dziewczyny!
W Poznaniu gorączka nie do wytrzymania ale musiałam załatwić kilka spraw na mieście i wróciłam przed chwilą ledwie żywa...
Madagos co za nieczuły drań Bardzo mi przykro Super że chłopczyk!U nas chyba chłopcy przeważają.Asia już ma swojego w domku,ja i Inka też oczekujemy Paulina i Parampampam będą miały dziewczynki Macie już pomysł na imię?
Parampampam super,to czekamy na fotki
Kattaya ja mam jedną bluzkę z kik i jak dla mnie ok.Lubię tam synkowi kupować krótkie spodenki.
W Poznaniu gorączka nie do wytrzymania ale musiałam załatwić kilka spraw na mieście i wróciłam przed chwilą ledwie żywa...
Madagos co za nieczuły drań Bardzo mi przykro Super że chłopczyk!U nas chyba chłopcy przeważają.Asia już ma swojego w domku,ja i Inka też oczekujemy Paulina i Parampampam będą miały dziewczynki Macie już pomysł na imię?
Parampampam super,to czekamy na fotki
Kattaya ja mam jedną bluzkę z kik i jak dla mnie ok.Lubię tam synkowi kupować krótkie spodenki.
reklama
Podziel się: