reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mimi pewnie jeszcze troszkę będziesz musiała poczekać na poznanie płci;) A poza tym że chciałabyś dziewczynke to jakie masz przeczucia?
Hmmm rok temu byłam u wróżki i ona mówiła ze będzie drugi syn więc trochę mam to w pamięci ;) ale typowych przeczuc nie mam. Zachcianek jakiś też nie. Nieraz mnie najdzie np na musztardę ostrą hehe ;)
Pewnie się dowiem koło 20 tygodnia

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Witajcie. Z rana byłam w laboratorium bo w poniedziałek ginek. Zrobiliśmy zakupy jedzeniowe i kupiłam dużo brzoskwiń moreli i nektarynek. Uwielbiam... skusiłam się na zamowienie dla bobaska z firmy Matherhood. Na ich stronie są wyprzedaże. Bardzo dobre jakościowo rzeczy. Kupiłam rożek z wkładem kokosowym otulacz poduszkę fasolkę pieluszki i poduszkę klin. Wszystko już dzisiaj przyszło.

Asia synek wspaniały

Paulina a nie możesz skonsultować się z innym lekarzem?

Zuza jeszcze trochę i przytulamy synki

Mimi: Urządzamy jej kącik w naszej sypialni póki co, w przyszłości wyniesiemy się ze spaniem do salonu, ale myślę, że dopiero za dwa lata.
Zuza: u nas będzie Aurelka :)
Inka: zrobiłaś mi mega smaka na morele :D I zajrzę na tę stronkę, bo mi jeszcze parę rzeczy brakuje, może coś wypatrzę.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Inka wrzuć linka do tej strony:) Do mnie dziś dotarła paczka z pościelą dla małego Dominisia:) Dwustronna.z jednej biała w szare gwiazdki,z drugiej szara w białe gwiazdki:) Inka nie mogę się doczekać,ale jestem przerażona na myśl o porodzie:(
Parampampam piękne imię:) Podoba mi się i jeszcze Rozalka:)
Mimi ja jeszcze nigdy u wróżki nie byłam...

Inka wrzuć linka do tej strony:) Do mnie dziś dotarła paczka z pościelą dla małego Dominisia:) Dwustronna.z jednej biała w szare gwiazdki,z drugiej szara w białe gwiazdki:) Inka nie mogę się doczekać,ale jestem przerażona na myśl o porodzie:(
Parampampam piękne imię:) Podoba mi się i jeszcze Rozalka:)
Mimi ja jeszcze nigdy u wróżki nie byłam...
Ja bylam właśnie ten jeden raz. Ona niby nie nazywa siebie wróżka. Mówi ze po prostu umie czytać karty :D
Ale jak na moje oko to improwizowala I dużo wyciagala z rozmowy ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

O prosze, widze ze szal zakupowy na forum. :) Ja ostatnio bylam w Ikei i kupilam szafe do pokoju córy, dywan, dwie lampy i tapete w grochy. Lozeczko w spadku dostaje od brata, musze tylko przemalowac na bialo i komode tez. Do niej dokupilam krysztalowe uchwyty do szuflad to juz bedzie inaczej wygladala. :) W czerwcu zabieramy sie za urzadzanie.

Inka, wlasnie chcialam skonsultowac z drugim ginek ktory ma najlepszy sprzet w miescie, ale termin dopiero na czerwiec, a pod koniec maja ide do swojej. Jesli nadal bedzie kiepsko to zapisze sie do tego drugiego.

Nigdy nie bylam w Kiku.

No to mamy na grupie Gabrysia, Dominika, Aurelie i Kalinke. Ktos jeszcze sie zdecydowal na konkretne imie?

Paulina super zakupy:) Malutka będzie miała swoje królestwo:) U mnie chłopaki będą dzielić pokój:) Kubę przeniosłam do szafy a komodę odstąpił bratu. Do ich pokoju wciśniemy tylko łóżeczko.Na początku myślę,że Kuba będzie spał z tatą a ja w jego pokoju żeby wszystkim było wygodniej.

Link do: Motherhood | Najwyższej jakości akcesoria dla kobiet w ciąży i dzieci

Zuza na rację będzie u mnie Igor ☺

Bobas będzie z nami w sypialni. Po tych wszystkich przejściach myślałam że nie będę miała dziecka no i urzadzilam sypialnie według moich marzeń. Wielkie łoże i maga szafa do tego komoda. Pokój ten jest mały no i doszło jeszcze łóżeczko. Jest ciasno ale co tam. Najważniejszy synek

reklama
Nie martw się, Inka, u mnie też mega ciasno w sypialni i też będziemy razem z dzieckiem :) Ja to się nawet cieszę, lubię takie przytulne pomieszczenia :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry