reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi pewnie jeszcze troszkę będziesz musiała poczekać na poznanie płci;) A poza tym że chciałabyś dziewczynke to jakie masz przeczucia?
Hmmm rok temu byłam u wróżki i ona mówiła ze będzie drugi syn więc trochę mam to w pamięci ;) ale typowych przeczuc nie mam. Zachcianek jakiś też nie. Nieraz mnie najdzie np na musztardę ostrą hehe ;)
Pewnie się dowiem koło 20 tygodnia

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Witajcie. Z rana byłam w laboratorium bo w poniedziałek ginek. Zrobiliśmy zakupy jedzeniowe i kupiłam dużo brzoskwiń moreli i nektarynek. Uwielbiam... skusiłam się na zamowienie dla bobaska z firmy Matherhood. Na ich stronie są wyprzedaże. Bardzo dobre jakościowo rzeczy. Kupiłam rożek z wkładem kokosowym otulacz poduszkę fasolkę pieluszki i poduszkę klin. Wszystko już dzisiaj przyszło.

Asia synek wspaniały

Paulina a nie możesz skonsultować się z innym lekarzem?

Zuza jeszcze trochę i przytulamy synki

Mimi: Urządzamy jej kącik w naszej sypialni póki co, w przyszłości wyniesiemy się ze spaniem do salonu, ale myślę, że dopiero za dwa lata.
Zuza: u nas będzie Aurelka :)
Inka: zrobiłaś mi mega smaka na morele :D I zajrzę na tę stronkę, bo mi jeszcze parę rzeczy brakuje, może coś wypatrzę.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Inka wrzuć linka do tej strony:) Do mnie dziś dotarła paczka z pościelą dla małego Dominisia:) Dwustronna.z jednej biała w szare gwiazdki,z drugiej szara w białe gwiazdki:) Inka nie mogę się doczekać,ale jestem przerażona na myśl o porodzie:(
Parampampam piękne imię:) Podoba mi się i jeszcze Rozalka:)
Mimi ja jeszcze nigdy u wróżki nie byłam...

Inka wrzuć linka do tej strony:) Do mnie dziś dotarła paczka z pościelą dla małego Dominisia:) Dwustronna.z jednej biała w szare gwiazdki,z drugiej szara w białe gwiazdki:) Inka nie mogę się doczekać,ale jestem przerażona na myśl o porodzie:(
Parampampam piękne imię:) Podoba mi się i jeszcze Rozalka:)
Mimi ja jeszcze nigdy u wróżki nie byłam...
Ja bylam właśnie ten jeden raz. Ona niby nie nazywa siebie wróżka. Mówi ze po prostu umie czytać karty :D
Ale jak na moje oko to improwizowala I dużo wyciagala z rozmowy ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

O prosze, widze ze szal zakupowy na forum. :) Ja ostatnio bylam w Ikei i kupilam szafe do pokoju córy, dywan, dwie lampy i tapete w grochy. Lozeczko w spadku dostaje od brata, musze tylko przemalowac na bialo i komode tez. Do niej dokupilam krysztalowe uchwyty do szuflad to juz bedzie inaczej wygladala. :) W czerwcu zabieramy sie za urzadzanie.

Inka, wlasnie chcialam skonsultowac z drugim ginek ktory ma najlepszy sprzet w miescie, ale termin dopiero na czerwiec, a pod koniec maja ide do swojej. Jesli nadal bedzie kiepsko to zapisze sie do tego drugiego.

Nigdy nie bylam w Kiku.

No to mamy na grupie Gabrysia, Dominika, Aurelie i Kalinke. Ktos jeszcze sie zdecydowal na konkretne imie?

Paulina super zakupy:) Malutka będzie miała swoje królestwo:) U mnie chłopaki będą dzielić pokój:) Kubę przeniosłam do szafy a komodę odstąpił bratu. Do ich pokoju wciśniemy tylko łóżeczko.Na początku myślę,że Kuba będzie spał z tatą a ja w jego pokoju żeby wszystkim było wygodniej.

Link do: Motherhood | Najwyższej jakości akcesoria dla kobiet w ciąży i dzieci

Zuza na rację będzie u mnie Igor ☺

Bobas będzie z nami w sypialni. Po tych wszystkich przejściach myślałam że nie będę miała dziecka no i urzadzilam sypialnie według moich marzeń. Wielkie łoże i maga szafa do tego komoda. Pokój ten jest mały no i doszło jeszcze łóżeczko. Jest ciasno ale co tam. Najważniejszy synek

reklama
Nie martw się, Inka, u mnie też mega ciasno w sypialni i też będziemy razem z dzieckiem :) Ja to się nawet cieszę, lubię takie przytulne pomieszczenia :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry