reklama
madagos
Fanka BB :)
My mieszkamy w salonie obecnie do czasu az moja siostra nie skonczy studiow i sie nie wyprowadzi- wtedy dojda nam dwa dodatkowe pokoje, sypialnia i pokoj dla dziecka. Obecnie z malym dziekiem ta opcja dalonu jest chyba najlepsza. Mamy tam duzo miejsca, bezposredni dostep do kuchni i chyba tak jest ok Kiedys cala rodzina 5-6osobowa mieszkala w jednym pokoju, w drugim dziadki a w trzecim jeszcze 3 braci ojca i bylo ok
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
parampampam
Dzień dobry! Dzisiaj pierwszy raz dziecko kopało w nocy tak bardzo, że nie dało się spać, wstałam przed 5.00 Ale za to pogimnastykowalam się, posprzątałam, a teraz mam cały dzień dla siebie. A wy co dzisiaj porabiacie?
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
agunia50002
Cześć dziewczyny od jakiegoś czasu was podczytuję .Przy wzroście 176 waga startowa była ogromna bo 127 a teraz w 32 tygodniu 119 czyli 8 kg na minusie Oczywiście po drodze zebrałam nadciśnienie ciążowe ,niedoczynność tarczycy ciążową i oczywiście cukrzycę ciążową choć wyniki miałam przekroczone o całe 0.3 Miłego dnia dla wszystkich
Ostatnia edycja:
parampampam
Agunia, witaj! Serdeczne gratulacje ciąży, jaka płeć dziecka? Jakie imię? Jak się czujesz na tym etapie?
Gratuluję spadku wagi! Pięknie Ja tylko i wyłącznie tyję
Gratuluję spadku wagi! Pięknie Ja tylko i wyłącznie tyję
agunia50002
Dziękuję za miłe przywitanie Parampampam Będzie synek Michaś A co do samopoczucia to chyba dzięki spadkowi wagi czuję się całkiem dobrze jedynie bóle brzucha dokuczają ale to przez moją endometriozę Teraz tylko zostało przetrzymać te upały i około 20-26 czerwca będzie już Michaś z nami
Mimi2330
Hej! Miło ze dolaczylas. Ty już na finiszu choć teraz te upały to też nie fajnie.... zawsze są plusy i minusyCześć dziewczyny od jakiegoś czasu was podczytuję .Przy wzroście 176 waga startowa była ogromna bo 127 a teraz w 32 tygodniu 119 czyli 8 kg na minusie Oczywiście po drodze zebrałam nadciśnienie ciążowe ,niedoczynność tarczycy ciążową i oczywiście cukrzycę ciążową choć wyniki miałam przekroczone o całe 0.3 Miłego dnia dla wszystkich
Stosujesz dietę ze waga tak spada? U mnie na plus cały czas... :/
Ja póki co mam ciążowa niedoczynność tarczycy i biorę letrox. Ty bierzesz jakiś lek?
Inka1985
Witajcie. Wczoraj zrobiliśmy z mężem grilla. Objadłam się że dzisiaj muszę trochę delikatniej jeść. Nie mam planów na dzisiaj. Ogarnę się i pójdę na działkę posiedzieć w cieniu.
Agunia to już mało Ci zostało do dnia przytulenia synka.
Agunia to już mało Ci zostało do dnia przytulenia synka.
agunia50002
Mimi co do diety to nie stosuję żadnej od grudnia sama waga zaczęła spadać do lutego miałam już 5 kg mniej a w ostatnich 3 tygodniach znów ubyły 3 kg Co do niedoczynności to mam euthyrox tylko w sumie nie wiem po co ,bo pani endokrynolog sama stwierdziła ,że gdyby nie to ,że normy dla ciężarnych są zaniżone to te tabletki nie były by potrzebne .To prawda Inka juz nie dużo ale teraz jak nazłość ten czas będzie bardzo wolno płynął
reklama
Mimi2330
Pokaż brzuszek jesteś wysoka więc na pewno fajnie wyglądaszMimi co do diety to nie stosuję żadnej od grudnia sama waga zaczęła spadać do lutego miałam już 5 kg mniej a w ostatnich 3 tygodniach znów ubyły 3 kg Co do niedoczynności to mam euthyrox tylko w sumie nie wiem po co ,bo pani endokrynolog sama stwierdziła ,że gdyby nie to ,że normy dla ciężarnych są zaniżone to te tabletki nie były by potrzebne .To prawda Inka juz nie dużo ale teraz jak nazłość ten czas będzie bardzo wolno płynął [emoji14]
Podziel się: