reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Natka oby oby:)
Mam pytanie do dziewczyn które kupują ubrania w C&A i Bon Prix.Ja to wygląda z rozmiarami?Jaki rozmiar z C&A odpowiada jakiemu z Bon Prixa?Czy tw drugie są fajne gatunkowo?Pytam bo nigdy nic nie kupowałam a ceny na allegro kuszące...

Bon Prix kupuję, C&A niestety nie. U mnie zawsze z Bon Prix wypada mniejszy rozmiar niz z innych firm, ale jak to w porównaniu z C&A to nie wiem.

W c&a powinno się brać swój rozmiar, a w bon prix rozmiar mniejszy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej..
Zuza rogal jest niezastąpiony. Wahalam się czy kupowac a teraz bym go nie oddala. Raz probowalam zasnac bez niego. ... masakra. Plecy bolaly....
Ja często kupuję w c&a i jak dla mnie jakość jest ok. Nawet teraz obkupilam się na początku ciąży w bluzki z krótkim rękawem i rozmiar i dwa większe :) póki vo chodzę w jednej z tych bo reszta za duza. W c&a też biorę spodnie w gumke jeginsy po 40zl i są zarabiste!!!!

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi to super:) A jak się dziś czujesz?
Wiem;) Z C&A też kupuję,chodziło mi o Bon Prix,może źle to ujęłam...

Mnie te boki bolą wieczorami. Nie mam pojęcia czemu. Dziś póki co jest ok.

U mnie zapowiada się gorący dzień [emoji51]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Natka oby oby:)
Mam pytanie do dziewczyn które kupują ubrania w C&A i Bon Prix.Ja to wygląda z rozmiarami?Jaki rozmiar z C&A odpowiada jakiemu z Bon Prixa?Czy tw drugie są fajne gatunkowo?Pytam bo nigdy nic nie kupowałam a ceny na allegro kuszące...
Ja zamówiłam sobie z Bonprix płaszczyk taki przejściowy i bluze. Przed ciążą nosiłam rozmiar 46-48 więc tu wzięłam rozmiar 50. I jest trochę za duże. W sumie jak to założyłam to wygląda ok, wyglądam jak mały hiopotam a nie kobieta w ciąży:) ale w sumie jest ok, nie opina się, moze być. Pewnie dwa rozmiary mniejsze podkreśliło by mi brzuch:) Teraz zakochałam się tam w jednych spodniach i zamówiłam rozmiar 48.W razie czego zawsze można zwrócić:) Ale jesli chodzi o jakość rzeczy jak na razie spełniają moje oczekiwania:))

Do góry