reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Natka oby oby:)
Mam pytanie do dziewczyn które kupują ubrania w C&A i Bon Prix.Ja to wygląda z rozmiarami?Jaki rozmiar z C&A odpowiada jakiemu z Bon Prixa?Czy tw drugie są fajne gatunkowo?Pytam bo nigdy nic nie kupowałam a ceny na allegro kuszące...

Bon Prix kupuję, C&A niestety nie. U mnie zawsze z Bon Prix wypada mniejszy rozmiar niz z innych firm, ale jak to w porównaniu z C&A to nie wiem.

W c&a powinno się brać swój rozmiar, a w bon prix rozmiar mniejszy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej..
Zuza rogal jest niezastąpiony. Wahalam się czy kupowac a teraz bym go nie oddala. Raz probowalam zasnac bez niego. ... masakra. Plecy bolaly....
Ja często kupuję w c&a i jak dla mnie jakość jest ok. Nawet teraz obkupilam się na początku ciąży w bluzki z krótkim rękawem i rozmiar i dwa większe :) póki vo chodzę w jednej z tych bo reszta za duza. W c&a też biorę spodnie w gumke jeginsy po 40zl i są zarabiste!!!!

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi to super:) A jak się dziś czujesz?
Wiem;) Z C&A też kupuję,chodziło mi o Bon Prix,może źle to ujęłam...

Mnie te boki bolą wieczorami. Nie mam pojęcia czemu. Dziś póki co jest ok.

U mnie zapowiada się gorący dzień [emoji51]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Natka oby oby:)
Mam pytanie do dziewczyn które kupują ubrania w C&A i Bon Prix.Ja to wygląda z rozmiarami?Jaki rozmiar z C&A odpowiada jakiemu z Bon Prixa?Czy tw drugie są fajne gatunkowo?Pytam bo nigdy nic nie kupowałam a ceny na allegro kuszące...
Ja zamówiłam sobie z Bonprix płaszczyk taki przejściowy i bluze. Przed ciążą nosiłam rozmiar 46-48 więc tu wzięłam rozmiar 50. I jest trochę za duże. W sumie jak to założyłam to wygląda ok, wyglądam jak mały hiopotam a nie kobieta w ciąży:) ale w sumie jest ok, nie opina się, moze być. Pewnie dwa rozmiary mniejsze podkreśliło by mi brzuch:) Teraz zakochałam się tam w jednych spodniach i zamówiłam rozmiar 48.W razie czego zawsze można zwrócić:) Ale jesli chodzi o jakość rzeczy jak na razie spełniają moje oczekiwania:))

Do góry