reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej. Ale dziś wcześnie wstałam ;)
ostatnimi czasy dosypialam prawie do 9 hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

A powiedzcie- pracujecie w ciąży, czy jesteście w domku?

Ja na razie pracuje bo boje się, że w domu bym zwariowała ale myślę, że już od 7 - 8 miesiąca zostanę w domu:)

A wy?:)

Ja na L4 od samego poczatku. :) Nie wariuje, baaardzo mi tu dobrze [emoji14]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlaśnie, najgorzej jest z tym spaniem. 6 godzina, budzik dzwoni i trzeba wstać :) a tak to kusi mnie trochę perspektywa tego lenistwa..:)

Ja jestem na zwolnieniu od 5 tygodnia.

Jakiś dzisiaj mam kiepski dzień. Humor słaby i w dodatku dowiedziałam się, że nie dopilnowałam szefa z ubezpieczeniem grupowym i kasa za urodzenie dziecka, której się spodziewałam, nie wpłynie. Strasznie mnie to przybiło, szczególnie, że ostatnio źle sobie radzę z problemami. Czuję się jak idiotka.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

50 zł, ale kasa była dość spora bo ponad 2000 zł. No ale teraz już nic nie zrobię. Moja wina, bo go nie sprawdziłam i nie dopilnowałam.

Edit: ale jest jakaś dobra wiadomość. Jutro przyjdzie łóżeczko dla mojej córki i kilka innych rzeczy :) czekałam miesiąc.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
A no to jak ponad 2 tys to rzeczywiscie.... szkoda.
A oprócz becikowego coś jeszcze jest?

Będziesz od razu składała łóżeczko? :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry