reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

W moim przypadku oprócz becikowego chyba nic, bo dochód przekracza 800zl. Jest jakiś tam drugi tysiąc dla osób, które mają mniej niż 800 bodajże.

A łóżeczko chce złożyć od razu, bo muszę kupić komode, a nie wiem jakiej wielkości mi się zmieści :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam. Ranek minął mi na sprzątaniu bo odwiedzą nas znajomi z dziećmi. Przyszedł wosk do depilacji. Próbowałam ale chyba tylko nogi tym będę robić. Byłam nastawiona na depilacjie miejsc intymnych ale ból straszny...

Parampampam nie jesteś idotka nie możesz tak i sobie mówić. Mój mąż zaznaczył źle ubezpieczenie jak podpisywał umowę i też nie dostanie kasy na dzidzie. A olalam to aby dzidzia była zdrowa. Są gorsze rzeczy niż brak jakiejś kasy której i tak zawsze będzie mało.

Natka jestem na zwolnieniu od 5 tygodnia i nie jest mi źle. Odpoczywam za wszystkie czasy.

Inka, dzięki za podtrzymanie na duchu :*

Ja kiedyś depilowalam miejsca intymne depilatorem, ale ból jest potworny, łzy się z oczu leją. Teraz gole na czuja, bo niewiele widzę, nieraz się zatne.

Na pocieszenie jeszcze druga dobra wiadomość przyszła. Wreszcie znalazł się mechanik, który umiał naprawić nasz samochód i zrobił to za grosze. Od dwóch tygodni bujamy się po warsztatach, bo nikt nie wie co jest, a dzisiaj Pan zadzwonił, że gotowe i jeździ :) już mi trochę lepiej.

Inka, dzięki za podtrzymanie na duchu :*

Ja kiedyś depilowalam miejsca intymne depilatorem, ale ból jest potworny, łzy się z oczu leją. Teraz gole na czuja, bo niewiele widzę, nieraz się zatne.

Na pocieszenie jeszcze druga dobra wiadomość przyszła. Wreszcie znalazł się mechanik, który umiał naprawić nasz samochód i zrobił to za grosze. Od dwóch tygodni bujamy się po warsztatach, bo nikt nie wie co jest, a dzisiaj Pan zadzwonił, że gotowe i jeździ :) już mi trochę lepiej.

Kurde ja początek A też ciężko z goleniem. .. ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej:)
Parampampam pochwal się jak łóżeczko będzie stało:) Jak radzisz sobie w taką pogodę?Mi jest ciągle za gorąco...
Ehh,golenie...Ciężki temat...Ja radzę sobie przy pomocy lusterka:/
Dziewczyny martwie się nieobecnością Pauliny!:( Mam nadzieję,że wszystko u niej dobrze...

Ja na razie jeszcze nie cierpię z gorąca, ale wizualnie widzę, że jest mi ciepłej niż innym. Lżej się ubieram niż większość ludzi na ulicach. Ale czuję, że jak temperatura przekroczy 25 stopni to będzie kiepsko :D
Też mam nadzieję, że u Pauliny w porządku...

Oj tak... Paulina co u Ciebie?

Jej A ja dziś wieczorem kiepsko się czuję. Często miewam bóle boków.... najczęściej prawego :/ masakra jakas....

hchy43r8h8l5x99d.png

Parampampam ja też się boję upałów...Nie pogniewałabym się gdyby lato nie było w tym roku gorące;)
Mimi,przykro mi:( Mnie to miednica pobolewa,po nocy ciężko mi się rozruszać;) No i chyba zamienię się niedługo z mężem.Zawsze lubiłam spać pod ścianą a teraz trudno wyjść...A jak Tobie się śpi z rogalem?
Inka jak odwiedziny?

Odwiedziny super. Dostałam worek i karton ciuszkow. Po co ja kupowałam. Maly tego nie przenosi... dzieci znajomych grzeczne.Chlopczyki 4 i 2 lata.

reklama
Do góry