reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

W moim przypadku oprócz becikowego chyba nic, bo dochód przekracza 800zl. Jest jakiś tam drugi tysiąc dla osób, które mają mniej niż 800 bodajże.

A łóżeczko chce złożyć od razu, bo muszę kupić komode, a nie wiem jakiej wielkości mi się zmieści :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam. Ranek minął mi na sprzątaniu bo odwiedzą nas znajomi z dziećmi. Przyszedł wosk do depilacji. Próbowałam ale chyba tylko nogi tym będę robić. Byłam nastawiona na depilacjie miejsc intymnych ale ból straszny...

Parampampam nie jesteś idotka nie możesz tak i sobie mówić. Mój mąż zaznaczył źle ubezpieczenie jak podpisywał umowę i też nie dostanie kasy na dzidzie. A olalam to aby dzidzia była zdrowa. Są gorsze rzeczy niż brak jakiejś kasy której i tak zawsze będzie mało.

Natka jestem na zwolnieniu od 5 tygodnia i nie jest mi źle. Odpoczywam za wszystkie czasy.

Inka, dzięki za podtrzymanie na duchu :*

Ja kiedyś depilowalam miejsca intymne depilatorem, ale ból jest potworny, łzy się z oczu leją. Teraz gole na czuja, bo niewiele widzę, nieraz się zatne.

Na pocieszenie jeszcze druga dobra wiadomość przyszła. Wreszcie znalazł się mechanik, który umiał naprawić nasz samochód i zrobił to za grosze. Od dwóch tygodni bujamy się po warsztatach, bo nikt nie wie co jest, a dzisiaj Pan zadzwonił, że gotowe i jeździ :) już mi trochę lepiej.

Inka, dzięki za podtrzymanie na duchu :*

Ja kiedyś depilowalam miejsca intymne depilatorem, ale ból jest potworny, łzy się z oczu leją. Teraz gole na czuja, bo niewiele widzę, nieraz się zatne.

Na pocieszenie jeszcze druga dobra wiadomość przyszła. Wreszcie znalazł się mechanik, który umiał naprawić nasz samochód i zrobił to za grosze. Od dwóch tygodni bujamy się po warsztatach, bo nikt nie wie co jest, a dzisiaj Pan zadzwonił, że gotowe i jeździ :) już mi trochę lepiej.

Kurde ja początek A też ciężko z goleniem. .. ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej:)
Parampampam pochwal się jak łóżeczko będzie stało:) Jak radzisz sobie w taką pogodę?Mi jest ciągle za gorąco...
Ehh,golenie...Ciężki temat...Ja radzę sobie przy pomocy lusterka:/
Dziewczyny martwie się nieobecnością Pauliny!:( Mam nadzieję,że wszystko u niej dobrze...

Ja na razie jeszcze nie cierpię z gorąca, ale wizualnie widzę, że jest mi ciepłej niż innym. Lżej się ubieram niż większość ludzi na ulicach. Ale czuję, że jak temperatura przekroczy 25 stopni to będzie kiepsko :D
Też mam nadzieję, że u Pauliny w porządku...

Oj tak... Paulina co u Ciebie?

Jej A ja dziś wieczorem kiepsko się czuję. Często miewam bóle boków.... najczęściej prawego :/ masakra jakas....

hchy43r8h8l5x99d.png

Parampampam ja też się boję upałów...Nie pogniewałabym się gdyby lato nie było w tym roku gorące;)
Mimi,przykro mi:( Mnie to miednica pobolewa,po nocy ciężko mi się rozruszać;) No i chyba zamienię się niedługo z mężem.Zawsze lubiłam spać pod ścianą a teraz trudno wyjść...A jak Tobie się śpi z rogalem?
Inka jak odwiedziny?

Odwiedziny super. Dostałam worek i karton ciuszkow. Po co ja kupowałam. Maly tego nie przenosi... dzieci znajomych grzeczne.Chlopczyki 4 i 2 lata.

reklama
Do góry