reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja tak średnio.... ucisk na żołądku minął za to rewolucję emocjonalną przechodzę hehe
No i dołuje mnie ze początek 4 miesiąca A brzuch jak w 9.... jestem typowe jablko. Ostatnio ppdjadalam sporo i waga ppszybowala :( teraz chce trochę przystopowac bo za tydzień wizyta i ważenie.... I kolejny wstyd.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Parampampamm ach pomyliłam się,przepraszam;) Choć może się zdarzyć że urodzisz w lipcu;)
Mimi ja zaczynam 7.miesiąc i ludzie dopiero teraz zauważają że to ciążowy brzuch...Ja też jestem jabłko i szczerze nienawidzę swojej sylwetki...
Rozumiem Cię doskonale,ja też świruję przed każdą wizytą:(

To chyba nie masz za dużego . Mnie już miesiąc temu przepuszczali w kolejce bo Pani w ciąży.... eh

hchy43r8h8l5x99d.png

Witam wieczorkiem.
Zuza tesknilam... do torby brakuje mi klapek i mam wszytko. Faktycznie że my już na finiszu. Boję się... bobas skacze i czuję jego nogi pod ręką. Masakra. Mam wrażenie że się roluje. 29 tydzień jak to zlecialo...

Witam nowe dziewczyny

Inka:*
Rany ja jeszcze nic nie mam:o Jestem w lesie jeśli chodzi o mnie ale dla Maluszka prawie wszystko mamy:)
Ja też się boję:( Myśl o zbliżającym się porodzie spędza mi sen z powiek. Mój synek chyba jest z tych drobniejszych choć w normie.
Niesamowite jest to uczucie,prawda?:) Albo jak się przesuwa pod ręką;) Mój Kuba jest zachwycony jak brat go kopnie:) Piękny to jest czas:)
Życzę nam aby nasi chłopcy byli takimi aniołkami jak Gabryś od Asi;)

Niesamowite... z mężem wieczorem lezymy odkrywam brzuch i macamy. :rolleyes:

Oj chciałabym takiego spokojnego Gabrysia.

Wyprawkę dla bobasa mam już cała. Jeszcze ciuszki wyprać i poprasowac i gotowe.

Dzień dobry w ten słoneczny poranek:* Mam nadzieję że tej wiosny zima już nie wróci.
Inka mi brakuje jeszcze materac i pościel do łóżeczka,no i jeszcze cienki bawełniany kocyk.A co i w jakich ilościach zapakowałaś dla siebie?
Miłego dnia wszystkim:*

Mimi a widziałaś na allegro biustonosze do karmienia Kris Line?Wyglądają fajnie i chyba się zdecyduje.Myślałam już nawet w desperacji że jeśli niczego nie znajdę to zaniosę moje biustonosze Gaia do przerobienia,tak żeby naramki były odpinane i bym sobie jakoś radziła....Te miękkie do karmienia są masakryczne,tzn.źle się w nich czuje i biust wygląda gorzej niż źle...Kupie takie dwa do spania tylko.
Widziałaś ten:(
Link do: Bielizna GAIA - Biustonosz Full Cup MAMA Art. 656

Ostatnia edycja:
Piękny :)
Ja do karmienia muszę mieć ale tylko jeden oby był do szpitala. Później i tak nie będę karmiła.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A ja mam pytanie właśnie w związku z karmieniem. Przez cały okres karmienia nosilyscie tylko takie biustonosze? Czy po jakimś czasie normalne?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry