reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja tak średnio.... ucisk na żołądku minął za to rewolucję emocjonalną przechodzę hehe
No i dołuje mnie ze początek 4 miesiąca A brzuch jak w 9.... jestem typowe jablko. Ostatnio ppdjadalam sporo i waga ppszybowala :( teraz chce trochę przystopowac bo za tydzień wizyta i ważenie.... I kolejny wstyd.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Parampampamm ach pomyliłam się,przepraszam;) Choć może się zdarzyć że urodzisz w lipcu;)
Mimi ja zaczynam 7.miesiąc i ludzie dopiero teraz zauważają że to ciążowy brzuch...Ja też jestem jabłko i szczerze nienawidzę swojej sylwetki...
Rozumiem Cię doskonale,ja też świruję przed każdą wizytą:(

To chyba nie masz za dużego . Mnie już miesiąc temu przepuszczali w kolejce bo Pani w ciąży.... eh

hchy43r8h8l5x99d.png

Witam wieczorkiem.
Zuza tesknilam... do torby brakuje mi klapek i mam wszytko. Faktycznie że my już na finiszu. Boję się... bobas skacze i czuję jego nogi pod ręką. Masakra. Mam wrażenie że się roluje. 29 tydzień jak to zlecialo...

Witam nowe dziewczyny

Inka:*
Rany ja jeszcze nic nie mam:o Jestem w lesie jeśli chodzi o mnie ale dla Maluszka prawie wszystko mamy:)
Ja też się boję:( Myśl o zbliżającym się porodzie spędza mi sen z powiek. Mój synek chyba jest z tych drobniejszych choć w normie.
Niesamowite jest to uczucie,prawda?:) Albo jak się przesuwa pod ręką;) Mój Kuba jest zachwycony jak brat go kopnie:) Piękny to jest czas:)
Życzę nam aby nasi chłopcy byli takimi aniołkami jak Gabryś od Asi;)

Niesamowite... z mężem wieczorem lezymy odkrywam brzuch i macamy. :rolleyes:

Oj chciałabym takiego spokojnego Gabrysia.

Wyprawkę dla bobasa mam już cała. Jeszcze ciuszki wyprać i poprasowac i gotowe.

Dzień dobry w ten słoneczny poranek:* Mam nadzieję że tej wiosny zima już nie wróci.
Inka mi brakuje jeszcze materac i pościel do łóżeczka,no i jeszcze cienki bawełniany kocyk.A co i w jakich ilościach zapakowałaś dla siebie?
Miłego dnia wszystkim:*

Mimi a widziałaś na allegro biustonosze do karmienia Kris Line?Wyglądają fajnie i chyba się zdecyduje.Myślałam już nawet w desperacji że jeśli niczego nie znajdę to zaniosę moje biustonosze Gaia do przerobienia,tak żeby naramki były odpinane i bym sobie jakoś radziła....Te miękkie do karmienia są masakryczne,tzn.źle się w nich czuje i biust wygląda gorzej niż źle...Kupie takie dwa do spania tylko.
Widziałaś ten:(
Link do: Bielizna GAIA - Biustonosz Full Cup MAMA Art. 656

Ostatnia edycja:
Piękny :)
Ja do karmienia muszę mieć ale tylko jeden oby był do szpitala. Później i tak nie będę karmiła.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A ja mam pytanie właśnie w związku z karmieniem. Przez cały okres karmienia nosilyscie tylko takie biustonosze? Czy po jakimś czasie normalne?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry