reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja kupuję wszystko na allegro. Też jestem co raz większą chodzącą kulką bo mam wzrost 160 cm:p chyba nawet toczącą się. Ale co tam wazne żeby młody był zdrowy:)

Jeszcze 16 tygodni.. zaczyna sie dłużyć...

reklama
Ja kupuję wszystko na allegro. Też jestem co raz większą chodzącą kulką bo mam wzrost 160 cm:p chyba nawet toczącą się. Ale co tam wazne żeby młody był zdrowy:)

Jeszcze 16 tygodni.. zaczyna sie dłużyć...
Zleci :)
A masz taki ciążowy brzuszek?

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej. Witam nowe dziewczyny!!!!
Damy radę! Nie tylko chudzinki mogą mieć dzieci. Madagos po tobie to pewnie w ogóle tej wagi nie widać :)

Ja polecam biustonosze z gaia.com mają super jakość

hchy43r8h8l5x99d.png
Weszłam sobie na stronę, fajne te staniki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a brała któraś z Was Duphaston? Bo wyczytałam na ulotce że przy otyłości może wystąpić zator [emoji54]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cała ciążę? Czy miałaś po nim gorsza cerę?
Ja zawsze miałam piękną cerę, a od 2 miesięcy broda cala czerwona jak sparzona z krostami i teraz widzę, ze zaczyna się na czole... I niewiem czy to duphaston tak zaczął działać czy po prostu ta ciaza tak na mnie wpływa

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry