reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mimi nie stresuj sie bedzie dobrze i daj znac po badaniach a na ktoea masz? A wozek to gusio florencja jakos tak 1250 zl zaplacilismy za 3 w 1
Mam na 12. Trzymajcie kciuki

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Wow Asia śliczny chłopczyk ;)
Mimo nie bój się! Ja miałam po urodzeniu i w porządku a potem wylądowalismy w szpitalu z padaczką i znów genetyczne i to zły wynik. Na straszyli że będzie miał inną dietę to tamto a pojechaliśmy do czd , dziecko zdrowe...

Ja już po wizycie.
Niestety płci nie znamy. Dzidziuś mało ruchliwy. Możliwe że spał.
Pan doktor powiedział że wszystko dobrze. Maleństwo ma już 7cm :)
Jest nosek, NT 1.7 FHR 165ud/min

Mąż stwierdził że dzidzia z twarzy wygląda na chłopca hehe
1494678357-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi cieszę się razem z Tobą że jest wszystko w porządku z bobaskiem.

Asia słodki synek

Coś dzisiaj źle się czuję. Słabo mi i brzuch mnie pobolewa. Sąsiadka dała mi wczoraj sałatę bo ma posadzoną pod folią. Najadłam się rano i to chyba przez to problem z brzuchem. Byłam na zakupach z mężem i momentami myślałam że padnę. Pogoda jest jakaś dziwna. Parno... Kupiłam sukienkę na lumpach ale będę ją nosić do leginsów.
Odpoczywam teraz. Nawet nie sprzątam bo nie mam siły. Buziaki.

reklama
Mimi, super, że dzidzia ok :)

A to nasze samopoczucie to pewnie też przez tę niestabilną pogodę, oszaleć można.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry