reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja tez brałam do 16 tygodnia ciąży. I miałam na nim fatalną cerę. Coś jak u Ciebie, Mimi. Teraz jest trochę lepiej, ale pojedyncze wielkie pryszcze mam nadal.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Cała ciążę? Czy miałaś po nim gorsza cerę?
Ja zawsze miałam piękną cerę, a od 2 miesięcy broda cala czerwona jak sparzona z krostami i teraz widzę, ze zaczyna się na czole... I niewiem czy to duphaston tak zaczął działać czy po prostu ta ciaza tak na mnie wpływa

hchy43r8h8l5x99d.png
Nie pamietam do którego tygodnia, ale jakoś na początku. Później zamiast duphastonu miałam Luteinę. Nie zauważyłam pogorszenia cery, może za krótko brałam.

Witam ponownie Kochane:* Ale się stęskniłam za Wami:*
Wracam już na stałe,tylko chyba ulepszyli apkę forum bo wyświetla mi że nie jest kompatybilna z moim smartfonem i będę pisała przez stronę.
Postaram się Was nadgonić:)
A na razie po pierwsze gratuluję Asiu:* Gabryś jest cydowny:* Super że tak dobrze zniosłaś cesarkę i szybko dochodzisz do siebie:*
Po drugie dziękuję Wam wszystkim że o mnie nie zapomniałyście:*
A po trzecie witam wszystkie nowe dziewczyny:* Super że dołączyłyście do nas:*

Ja duphastonu nie brałam ale od począrku zażywam Acard.
Mimi ja też uwielbiam Gaię ale kupuje na allegro lub na kontri.pl bo tam często są promocje.Ale z tego co widzę to do karmienia mają ale nie na mój rozmiar.Te nowe wzory są piękne:o

Byłam dziś na wizycie
Z USG wychodzi 4 tydz dopiero ( w sobotę minie dwa tyg od pozytywnego testu dodam że cztery dni wcześniej nic nie bylo) muszę zrobić betę w poniedziałek i środę i sprawdzić jak wzrasta ... Wbrew pozorom trochę się uspokoiłam ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś na wizycie
Z USG wychodzi 4 tydz dopiero ( w sobotę minie dwa tyg od pozytywnego testu dodam że cztery dni wcześniej nic nie bylo) muszę zrobić betę w poniedziałek i środę i sprawdzić jak wzrasta ... Wbrew pozorom trochę się uspokoiłam ..

To jeszcze wcześnie, ale ważne że ciaza potwierdzona :)

Zuza wreszcie jesteś. Opowiadaj co tam u Ciebie? Jak się czujesz?

hchy43r8h8l5x99d.png

Też tak uważam.. pęcherzyk ma 5.8 mm
Jaka powinna być beta w tym czasie?

Ja się kompletnie nie znam na becie. Nigdy nie robiłam i jakoś wydaje mi się ze to marnacja pieniędzy

hchy43r8h8l5x99d.png

Marta super że się uspokoiłaś:)
Mimi u mnie dobrze:) Jestem teraz przeziębiona ale to nic.Malutki szaleje,kompletujemy wyprawkę:) Teściowa lepiej,jest w szpitalu rehabilitacyjnym i pomału zaczyna znowu mówić:) A co u Ciebie?Jak się czujesz? Widzę,że walczysz ze słodyczami.Ja to bym się pokroić dala za Cheetosy serowo-ketchupowe...Masakra!
Inka a jak Ty się miewasz?Dziś u Ciebie 29tc,prawda?Rany my to już już niedługo:o Kiedy pakujesz torbę do szpitala?Parampampam Ty też lipcowa,tak?
A co u Pauliny?Przeczytałam kilka stron wstecz i nie widzę od niej żadnego posta...

reklama
Do góry