reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny, a tak z ciekawości - wysokie jesteście? Bo ja to kulka, tylko 1,60m [emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety też około 164cm :/

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Pojechałam na zakupy do biedronki z mężem a później do rodziców. Kotka rodziców ma 2 kotki. Jejku jakie śliczne. Chciałabym jednego no ale w bloku to nie bardzo...
Mam 170. Też mi ciężko przez brzuch. Jeszcze trochę tygodni zostało do końca.
Dlaczego nie? My mamy kota i psa w bloku [emoji4]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Witam serdecznie.[emoji11] mam na imię Ola i za chwilę skończę 33 lata. Mam 7 letniego syna i marzenie o drugim dzieciątku. Po 1,5 roku staran wreszcie ujrzałam 2 kreseczki. Drżę że strachu bo po drodze miałam poronienie i mikroporonienie.
Dzisiaj mam 4t4d. Wizyta u lekarza za tydzień.
Mieszkam w De.
No i teraz o wadze... myślałam że jestem jedyna zaczynajaca ciążę z 3cyfrówką 110 kg i 175 cm wzrostu, mam nadzieję że to nie przeszkodzi mi w szczęśliwym donoszeniu ciąży.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Ola. Gratulacje i na pewno wszystko będzie dobrze:) Jak się czujesz, masz juz jakieś dolegliwości?
Asia napisz coś więcej o Malutkim. Czym karmisz, lubi się kąpać?
Ja mam 167cm.
I trzy koty:D Wprawdzie nie w bloku, ale w bliku też bym pewnie miała, bo uwielbiam koty.
A wypuszczacie w miastach koty na zewnątrz?

Siwa, cześć! I gratulacje :) nic się nie martw kilogramami, ten wątek jest dowodem, że otyłość nie jest przeszkodą :)

Moje koty nie wychodzą i nie wyjdą, chyba bym umarła ze strachu o nie, gdyby miały sobie łazić wolno. To zbyt niebezpieczne.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny :) Ja tez tutaj nowa :) W piatek zaczynam 20 tydzien, zaczynalam z 96,0 a teraz rowne 100. Ja to z tych wysokich bo 178cm. Moja siostra do porodu wazyla blisko 130kg przy wzroscie 170 i dala rade pierwsze naturalnie, drugie cesarka bo mala oddala smolke. Co do ubran ja kupuje w lidlu i na allegro :) rozmiary 46,48 ubran ciazowych sa juz od 10zl za spodnie czy bluzy z bonprix ;) z tym to akurat mamy szczescie bo te mniejsze rozmiary fortune kosztuja :D
Pytanko mam do Was: gdzie kupujecie biustonosze? Ja wczesniej w triumphie ale niestety mialam juz najwiekszy mozliwy rozmiar miseczki... teraz nie mam pojecia gdzie sie udac po jakis bisutonosz dobrej jakosci w dobrym rozmiarze + gdzie potem wyszperac te do karmienia? Pozdrawiam! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Witam nowe dziewczyny!!!!
Damy radę! Nie tylko chudzinki mogą mieć dzieci. Madagos po tobie to pewnie w ogóle tej wagi nie widać :)

Ja polecam biustonosze z gaia.com mają super jakość

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry