reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny, a tak z ciekawości - wysokie jesteście? Bo ja to kulka, tylko 1,60m [emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety też około 164cm :/

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Pojechałam na zakupy do biedronki z mężem a później do rodziców. Kotka rodziców ma 2 kotki. Jejku jakie śliczne. Chciałabym jednego no ale w bloku to nie bardzo...
Mam 170. Też mi ciężko przez brzuch. Jeszcze trochę tygodni zostało do końca.
Dlaczego nie? My mamy kota i psa w bloku [emoji4]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Witam serdecznie.[emoji11] mam na imię Ola i za chwilę skończę 33 lata. Mam 7 letniego syna i marzenie o drugim dzieciątku. Po 1,5 roku staran wreszcie ujrzałam 2 kreseczki. Drżę że strachu bo po drodze miałam poronienie i mikroporonienie.
Dzisiaj mam 4t4d. Wizyta u lekarza za tydzień.
Mieszkam w De.
No i teraz o wadze... myślałam że jestem jedyna zaczynajaca ciążę z 3cyfrówką 110 kg i 175 cm wzrostu, mam nadzieję że to nie przeszkodzi mi w szczęśliwym donoszeniu ciąży.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Ola. Gratulacje i na pewno wszystko będzie dobrze:) Jak się czujesz, masz juz jakieś dolegliwości?
Asia napisz coś więcej o Malutkim. Czym karmisz, lubi się kąpać?
Ja mam 167cm.
I trzy koty:D Wprawdzie nie w bloku, ale w bliku też bym pewnie miała, bo uwielbiam koty.
A wypuszczacie w miastach koty na zewnątrz?

Siwa, cześć! I gratulacje :) nic się nie martw kilogramami, ten wątek jest dowodem, że otyłość nie jest przeszkodą :)

Moje koty nie wychodzą i nie wyjdą, chyba bym umarła ze strachu o nie, gdyby miały sobie łazić wolno. To zbyt niebezpieczne.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny :) Ja tez tutaj nowa :) W piatek zaczynam 20 tydzien, zaczynalam z 96,0 a teraz rowne 100. Ja to z tych wysokich bo 178cm. Moja siostra do porodu wazyla blisko 130kg przy wzroscie 170 i dala rade pierwsze naturalnie, drugie cesarka bo mala oddala smolke. Co do ubran ja kupuje w lidlu i na allegro :) rozmiary 46,48 ubran ciazowych sa juz od 10zl za spodnie czy bluzy z bonprix ;) z tym to akurat mamy szczescie bo te mniejsze rozmiary fortune kosztuja :D
Pytanko mam do Was: gdzie kupujecie biustonosze? Ja wczesniej w triumphie ale niestety mialam juz najwiekszy mozliwy rozmiar miseczki... teraz nie mam pojecia gdzie sie udac po jakis bisutonosz dobrej jakosci w dobrym rozmiarze + gdzie potem wyszperac te do karmienia? Pozdrawiam! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Witam nowe dziewczyny!!!!
Damy radę! Nie tylko chudzinki mogą mieć dzieci. Madagos po tobie to pewnie w ogóle tej wagi nie widać :)

Ja polecam biustonosze z gaia.com mają super jakość

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry