reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Opierdykam... Nadalka, Ty juz troche przeterminowana.:-D Masz prawo czuc sie tak jak sie czujesz, ale pociesze Cie ze juz niedlugo. Jestem tego pewna.:tak:

A ja w ogole nie czuje ze ciaza. Ot, cos tam przymuli z rana czasem, ale zeby rzygulec to juz nie, jakies "ciemno w oczach" za dnia sie zrobi i to wszystko. No i cycki mi rosna - zaczynaja wylazic ze stanika. Luuuzik.

Ja też mam wrażenie że już się turlam dosłownie... ale jeszcze do 9 muszę wytrzymać, bo jeszcze mam plany na ten tydzień dotyczące porządków domowych ;) ale już wariatka ubrałam łóżeczko.. przez tydzień się nie zakurzy chyba:)

No, co Ty! Ja mialam lozeczko z miesiac przed terminem gotowe! Tylko recznik rozlozylam na poscieli bo... koty w nim maniakalnie spaly.

;) Jaka tu dzisiaj cisza, nikt nic nie pisze :) pogoda straszna, tzn piękna ale ciężko się funkcjonuje z takim brzuchem :D duchota straszna ;|

Hmm tak się zastanawiam czy dla dzidzi do noska wystarczy taka zwykła "gruszka" czy musi być ten taki specjalny...noo zapomniałam jak się to nazywa :D taki z taka rureczką, że mama ciagnie :)?

;) Jaka tu dzisiaj cisza, nikt nic nie pisze :) pogoda straszna, tzn piękna ale ciężko się funkcjonuje z takim brzuchem :D duchota straszna ;|

Hmm tak się zastanawiam czy dla dzidzi do noska wystarczy taka zwykła "gruszka" czy musi być ten taki specjalny...noo zapomniałam jak się to nazywa :D taki z taka rureczką, że mama ciagnie :)?

aspirator i frida to to samo? ;) ja nie wiem, chce zwykla gruszke.

o rany, ja jednak przytylam :szok: brzuch tez mi urosl, najciezej sie schylic i przekrecic... i po wadze wyjsciowej zostalo tylko wspomnienie. ale podobno w dzien porodu spada 10 kg naraz :D

no właśnie o aspirator mi chodziło :p i tez nie wiem...kupiłam zwykłą gruszkę.

Ojj oby tak było, że od razu po porodzie waga spada o te 10 :p, niestety już tyle mam na "+" :p

reklama
Podobno ten aspirator ma lepszą siłę ciągnięcia, więc ja postawiłam na Nose Frida;)

Ja póki co mam 8,5 kg na plusie:)

Do góry