reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mnie tylko ta waga martwi ale bedziemy kontrolowac. W glebi serca liczylam na córkę i bede ja miala. :)
Zuza, reeeeelax! Masz syna, nie zmieni sie.
Mi sie zmienilo bo w 12t twierdziła ze CHYBA syn, a jak wiadomo w tym tygodniu to i dziewczynka i chlopczyk maja wypustke, wiec latwo się pomylic.

reklama
Az tak bardzo to nie, jeszcze miesci sie w normie na granicy. Jestem w 21t a wychodzi niby 20t. Jeszcze moze sie wszystko ureguluje, jesli leki na nadcisnienie pomoga.

Hehe Zuza, juz nie Zosia.
Wszystko sie zmienilo. :D
Bedzie Kalina.
I mam nadzieje, ze juz na stale.

Kalinka jak fajnie:* To trzymam mocno kciuki aby się wszystko wyrównało:*
U nas niby Dominik ale jakoś tego jeszcze nie czuję więc może się zmieni.Przy Kubie od razu czułam Kubusia i tak się zwracałam do brzucha,a teraz mówimy Maleńki;) Mi się podiba Oliwier ale mężowi nie bardzo:(

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Sprobuj mowic Dominik jak Ci nie bedzie lezalo i sie nie przekonasz to poszukuj dalej.. :)
Dziekuje kochana :*
Uciekam spac. Dobrej nocy.

Paulina gratuluję Kalinki[emoji3] bardzo ładne imię wybraliście[emoji1]
Nie denerwuj się tą wagą maleństwa bo dziecko na tym etapie ciąży w jeden tydzień przybierze dużo, a drugiego mało lub nawet wcale. Co do tygodni ciąży to u mnie z tym było cały czas inaczej bo wystarczy że owulacja się przesunęła. U mnie było 3 tyg różnicy bo ja owu miałam dopiero w 24 dniu cyklu i stąd takie zawirowania.

Asia obyś do świąt jeszcze wytrwała w dwupacku. Potem możesz rodzić

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Asia dopegyt 2xdziennie.
Dziekuje Kamkaz, jestem dobrej mysli, ja podobno tez bylam dla lekarzy za malym dzieckiem i w szoku byli jak pod koniec podgonilam.

reklama
Asia dopegyt 2xdziennie.
Dziekuje Kamkaz, jestem dobrej mysli, ja podobno tez bylam dla lekarzy za malym dzieckiem i w szoku byli jak pod koniec podgonilam.
Dokładnie tak. Zresztą powiem Ci, że Piotrek od samego urodzenia miał niedowage. Co ja się nasłuchalam na każdym szczepieniu od lekarki... Ehh brak słów. Dopiero po roku podgonił z wagą, tzn mieści się w siatce centylowej ale na granicy.
Ale przecież nie będę wpychac jemu jedzenia jak jakiejś kaczce. On ma przemianę po mężu. Moj mąż nie jest szczupły, on jest skóra i kości taka chudzinka.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry