reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Inka dziekuje za miłe slowa [emoji173] :)

Asia, a ty cos mowilas ze po świętach sie kładziesz? Czy to byla tylko taka gadka, ze po swietach niech sie dzieje co chce?

Ale dzis pięęęękna pogoda. Ja juz krotki spacer zaliczylam, bo nioslam mocz do laboratorium i za kilka godzin wynik. Mysle, ze wszystko powinno byc ok. Slyszalam, ze jak pojawi sie bialko w moczu to oznacza to cukrzyce. Tak jest? Boziu, ile ja wczoraj slodkiego zjadlam [emoji134] Mam faze na lody..

Bialko w moczu tez jest od wysokiego cisnienia i moze zwiastowac zatrucie ciazowe.
Tak po swietach wybieram sie do szpitala w 37tyg nie chcem dluzej czekac zeby nie zaczac rodzic przy wysokim cisnieniu tak mi moja gin mowila.
U mnie tez ladnie sloneczko swieci.
Teraz tylko sie zastanawiam czy nie isc ba wizyte z tym bolem czy to normalne moze juz ze zaczyna bolec te spojenie lonowe.

Witajcie. Wstałam a mąż śpi. Ma dzisiaj wolne to nie będę go budzić.

Mimi super że wszystko dobrze. A z tsh to wybierz się do endokrynologa. Mam problem z tarczycą i nieleczona jest bardzo niebezpieczna w ciąży.

Asia zazdroszczę że jesteś już prawie na finiszu.

Paulina jesteś śliczna.

Zuza martwią mnie te Twoje bóle głowy. . .
Dzwoniłam do endokrynolog i powiedziała że za wysokie tsh. ... mam się zapisać na wizytę ale u niej terminy na lipiec :/ nie mogę tyle czekać. Zapisałam się na piątek do jakiegoś faceta. Nie znam go.
Mam zbadane tsh ft3 I ft4 czy to wystarczy czy powinnam coś jeszcze zbadać. Nie chciałabym wyjść z niczym z gabinetu....

Mimi tsh ft3 ht4 to wystarczy. Cieszę się że udało Ci się dostać do lekarza. Wiesz ja mam za sobą poronienie i prawdopodobnie właśnie wysokie tsh było tego powodem. Byłam pod opieką endokrynologa ale i tak tarczyca wariowała. Nie widać mojego paska na dole w którym jestem tygodniu? Jeżeli korzystasz z tel to wystarczy obrócić tel.
jutro zaczynam 24 tydzień.

Mimi tsh ft3 ht4 to wystarczy. Cieszę się że udało Ci się dostać do lekarza. Wiesz ja mam za sobą poronienie i prawdopodobnie właśnie wysokie tsh było tego powodem. Byłam pod opieką endokrynologa ale i tak tarczyca wariowała. Nie widać mojego paska na dole w którym jestem tygodniu? Jeżeli korzystasz z tel to wystarczy obrócić tel.
jutro zaczynam 24 tydzień.
Dziękuję Ci za podpowiedź :*

A ja nie widzę Twojego paseczka

hchy43r8h8l5x99d.png

A gdzie tam spakowana jak bylam 2 tyg temu na ip to mialam spakowana to nie wszystko wyjelam wiec czesc rzeczy w niej siedzi.
Ja zaraz do gin jaDe po recepte to spytam o te bole lonowe.

reklama
Do góry