reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Dzwonię do mojej Pani dr ale narazie nie odbiera....

hchy43r8h8l5x99d.png

Jak nie odbierze to podjedz na ip masz gdzies blusko szpital skierowania nic nie musisz miec. Ja moze jestem przewrazliwiona bo w 8 tyg stracilam ciaze ale po co masz sie martwic .

Czemu? Teraz nie klada tak szybko nie ma miejsc przebadaja i do domu ja wtedy tez bylam lekarka dokladnie mnie zbadala szukajac przyczyny plamien. A co ostatnio Ci Twoj lekarz mowil na temat tamtego plamienia?

Nie powiedziałam jej o tamtym. W sumie to zapomniałam :/
Na IP pewnie trafię na lekarza faceta.... chyba bym się ze wstydu spaliła. Nigdy nie byłam u faceta

hchy43r8h8l5x99d.png

A to roznie no ja wtedy na kobiete trafilam teraz na faceta ale tylko przez brzuch mnie badal.
Mimi kurcze dla nich to normalne mi jakos po poronieniu bez roznicy kto mnie bada. I co ta Twoja dalej nie odbiera?

Odebrała. Powiedziała ze jak tak mało było to raczej nie groźne. Żeby odpoczywać i nie wspolzyc. Gdyby bardziej się nasililo to wtedy dzwonić....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ciezko powiedziec wiesz orgazm to skurcze macicy. Ja to od dni plodnych ani razu nie wspolzylismy bo wciaz strach.
To lez odpoczywaj i sie nie denerwuj ja tez leze wtedy nic nie boli.

Do góry