reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Taki jego urok, ale sporo jest takich drobniejszych dzieci. Przeciez to nie wina matek, a postrzegane sa jakby dla zabawy glodzily wlasne dzieci.
Moj brat ma 3.5letnie blizniaki. Dziewczynka jest sporo wyzsza od brata i wazy 20kg (!!) gdzie brat jedynie 14 a spodnie mu wisza. Tez na granicy, ale je jak chce i ile potrzebuje przy tym sporo sie rusza, jest zywym dzieckiem. Jak pisalam, taki maja urok :)

reklama
Hej, hej.
Będzie DZIEWUSZKA! :)))))))

Ogolnie wszystko w porzadku, ale termin porodu przesunal mi sie na tydzien pozniej bo dzieciatko troche mniejsze niz powinno. Ma 300 gram. Lekarz obawia się, ze to przez nadcisnienie i niestety dostalam recepte na leki. Zdjecia nie mam, za miesiac zrobi jej sesje. :)

Super. Gratuluję

U mnie w nocy znów jakieś plamienie. Ja się wykoncze psychicznie ; ( wzięłam od razu 2 duphastony i póki co nic nie ma. Ale brzuch pobolewa. Ehh

Mimi nospe wez jak masz ta bez recepty to po 2 na raz jak forte to jedna.
Ja dzis obudzilam sie o 4 z taka zgaga ze musialam mleka sie napic a chcialam zrobic krew ale chyba podjade zaraz to bedzie ponad 5 godz od tego picia to moze w wynikach nie namiesza.
Powiem Wam ze wczoraj wzielam 3 nospy jak gin kazal a dzis chodzic dam rade zobacze jak bedzie dzis caly dzien ale te bole kosci w srodku odeszly w szoku jestem.
Ale wracam dzis z laboratorium i siadam pakowac torby. A na wizyte jutro i tak sie chyba przejde bo do 19 duzo jeszcze czasu a i tak tych pieniedzy juz poszlo na te wizyty to jedna w ta czy w tamta mnie nie zbankrutuja.
Mimi a jak bylas ostatnio na wizycie mowilas o tamtym plamieniu? Ja w 7 tyg tej ciazy plamilam na ip znalezli krwiaka malego a u Ciebie jaki kolor tych plamien?

Moze mam lekkie te nadcisnienie? W domu mam dobre średnio 128/85 z tego holtera wychodzilo mi 160/100 itp wiec nie wiem czy nie mam lipnego sprzetu. Ale to takie skoki, nie utrzymuja mi sie caly czas.

Mimi odpoczywaj i wez nospe jak Asia mowi.

Asia to dobrze, ze sie okej czujesz.

reklama
Mimi jakiego koloru jest to plamienie? Ja juz po badaniach.
To była taka wydzielina zabarwiona na różowo. Jak rozmacona krew.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry