reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja mimi na wizycie nie bylam tylko po kartke na wyniki bo wtedy mam taniej i po recepte. Ale pytalam o te bole to kazala wziasc nospe ta na recepte forte 4 razy dziennie i jak nie przejdzie bol to w piatek mnie gdzies wcisnie na wizyte. Stresuje sie ze znow zmierzy cisnienie i wysle do szpitala i swiat nie doczekam w dwupaku. A ja tego cisnienia nie odczuwam bo zawsze mialam duze . Chodze jak kaczka najgorsze ze to sie zrobilo po thm siedzeniu w poniedzialek i nie wiem czy to od siedzenia czy cos sie dzieje.

reklama
Jestem ☺ tylko wiesz jednak co donosic do konca a co jednam 34-35 tydz rodzic to jest roznica.

A jak tam Wy sie dziewczyny czujecie? U mnie nadal goraco.

Jeszcze troszkę i bedziesz mogła rodzić :) no ale z ciśnieniem nie ma co bo jak lekarka stwierdzi że nie można już czekać to nie można. Ciśnienie jest bardzo groźne dla dziecka. takze sluchaj sie lekarki ;)

Ja właśnie się przespalam z półtorej godzinki. U mnie ciepło ale coś się niebo chmurzy. ... no i ogólnie się denerwuje ta tarczyca. Jedna znajoma mi pisała że jeszcze robiła sobie badanie anty TPO. I niewiem czy i mnie nie odesle na to badanie.... matkooo ja zbankrutuje ; ( Wszystko prywatnie ; (

Anty tpo to przeciwciala. Jeżeli występują to jest choroba Hashimoto. Akurat ja to mam. W ciąży endokrynolog nie każe robić mi anty bo mówi że to nie jest ważne.

Siedzę sama bo mąż poszedł na mecz. Też mu coś się należy od życia.
Jutro idę na lumpki poszukać czegoś dla bobasa. Mam już sporo ciuszkow ale takie w rozmiarze 62 to mało. Buziaki dla Was.

teraz mam utrudnione zakupy i zamawiam na goodlookin bo tam są dla mnie rozmiary. Lubię wyglądać modnie, a dzięki temu sklepowi mam uproszczone zadanie.

Mimi tak to jest na Nfz masz tylko oplacone kilka morfologi i mocz reszte i tak prywatnie.
Ja dzis tez za wyniki 73zl zaplacilam za HIV HCV HBS morfologie i mocz jak trzeba to trzeba.
Cos Zuza sie nie odzywa.
Czy jakas nowa mama dolaczyla?

Hej:) Melduję się że żyję;) Brat mi się zwalił na głowe w niedziele...Bez pracy,bez pieniedzy,generalnie masakra...Dziś się wyniósł do swojego kumpla.Ech długo by pisać...
Jutro Was nadrobię,obiecuję:*
Dziewczyny na stronie Smyka są kocyki do -35% zamówiłam dla synka;)
Buziaczki,kładę się spać:*
Paulina już po badaniu?Będzi Felek?Wszystko dobrze?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej.
Będzie DZIEWUSZKA! :)))))))

Ogolnie wszystko w porzadku, ale termin porodu przesunal mi sie na tydzien pozniej bo dzieciatko troche mniejsze niz powinno. Ma 300 gram. Lekarz obawia się, ze to przez nadcisnienie i niestety dostalam recepte na leki. Zdjecia nie mam, za miesiac zrobi jej sesje. :)

reklama
No to gratulacje Paulina!
Jednak nie Felek;) Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze:*
Jezu,mam nadzieje ze u mnie sie nie zmieni na dziewczynke bo zaczelam kompletowac wyprawke chlopieca,)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry