1
169849
Gość
No dobra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, u mnie niestety bolało w oby dwóch ciążach. Niby jest to oznaka zbliżającego się porodu i w pierwszej ciąży się to sprawdziło, ale w drugiej już nie...A nie wiem chyba najbardziej metlik mam w glowie nie wiem co mnie czeka i nie wiem na razie strachu nie ma jakos do mnie nadal nie dociera ze to prawda z ta ciaza ze bedziemy mieli dziecko.
A juz sie martwilam ze Mimi milczy [emoji5]
Super ze z dzidzia dobrze ale ogolnie serduszko juz bije?
A Ty Zuza kiedy wizytujesz?
Dziewczyny te co maja juz dzieci czy pod koniec ciazy bolalo Was spojenie lonowe i dol brzucha? Bo jakos od wczoraj mnie boli tylko nie wiem czy to od siedzenia wczorajszego czy tak cos
Myślisz że nawet jeśli przed ciążą było ok to powinnam iść? Aj sama niewiem.... wynajde numer do Endo do której kiedyś chodziłam i może przez tel mi coś powie....Witajcie. Wstałam a mąż śpi. Ma dzisiaj wolne to nie będę go budzić.
Mimi super że wszystko dobrze. A z tsh to wybierz się do endokrynologa. Mam problem z tarczycą i nieleczona jest bardzo niebezpieczna w ciąży.
Asia zazdroszczę że jesteś już prawie na finiszu.
Paulina jesteś śliczna.
Zuza martwią mnie te Twoje bóle głowy. . .
Ojej to się teraz wystraszylam.... to dziś dzwonię do niej. Może coś mi powie przez telefonMimi skonsultuj to z lekarzem. Wysokie tsh prowadzi do poronienia.
Asia czuję się dobrze tylko zgaga mnie męczy