reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A nie wiem chyba najbardziej metlik mam w glowie nie wiem co mnie czeka i nie wiem na razie strachu nie ma jakos do mnie nadal nie dociera ze to prawda z ta ciaza ze bedziemy mieli dziecko.

A juz sie martwilam ze Mimi milczy ☺

Super ze z dzidzia dobrze ale ogolnie serduszko juz bije?

A Ty Zuza kiedy wizytujesz?

Dziewczyny te co maja juz dzieci czy pod koniec ciazy bolalo Was spojenie lonowe i dol brzucha? Bo jakos od wczoraj mnie boli tylko nie wiem czy to od siedzenia wczorajszego czy tak cos

A nie wiem chyba najbardziej metlik mam w glowie nie wiem co mnie czeka i nie wiem na razie strachu nie ma jakos do mnie nadal nie dociera ze to prawda z ta ciaza ze bedziemy mieli dziecko.

A juz sie martwilam ze Mimi milczy [emoji5]

Super ze z dzidzia dobrze ale ogolnie serduszko juz bije?

A Ty Zuza kiedy wizytujesz?

Dziewczyny te co maja juz dzieci czy pod koniec ciazy bolalo Was spojenie lonowe i dol brzucha? Bo jakos od wczoraj mnie boli tylko nie wiem czy to od siedzenia wczorajszego czy tak cos
Tak. Serduszko było już widać na poprzedniej wizycie. Miarowo ładnie bije :) ale dziwi mnie, ze nie włącza do posłuchania. U niej na wizycie czuję się jakby technika się cofała z 20 lat hehe a niby Pani ordynator ....

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi super, ze wszystko ok! Nastepna wizyta wypada ci na te usg genetyczne czy jeszcze nie? Pytalas czy mozesz przyjsc z mezem? Podobno nie zaleca sie czesto sluchac serduszka, najlepiej tylko chwile. Moze wlasnie ta lekarz ma takie zwyczaje ze nie na kazdej wizycie sie slucha albo ma lipny sprzet. Bardziej chyle sie ku drugiemu:)

Zuza, taaaaaak! :) :) Dopiero o 19.30 wiec przy dobrych wiatrach wejde 20.30-21.00 i albo dam znac od razu albo w czwartek. Takze nie martwic sie o mnie jak cos ;)

reklama
Do góry