parampampam
Fanka BB :)
Gratki Mimi
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjadlam talerz zupyNo i super Mimi:* Czyli niepotrzebnie się głodziłaś Gratulujemy :*
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Serduszko było już widać na poprzedniej wizycie. Miarowo ładnie bije ale dziwi mnie, ze nie włącza do posłuchania. U niej na wizycie czuję się jakby technika się cofała z 20 lat hehe a niby Pani ordynator ....A nie wiem chyba najbardziej metlik mam w glowie nie wiem co mnie czeka i nie wiem na razie strachu nie ma jakos do mnie nadal nie dociera ze to prawda z ta ciaza ze bedziemy mieli dziecko.
A juz sie martwilam ze Mimi milczy [emoji5]
Super ze z dzidzia dobrze ale ogolnie serduszko juz bije?
A Ty Zuza kiedy wizytujesz?
Dziewczyny te co maja juz dzieci czy pod koniec ciazy bolalo Was spojenie lonowe i dol brzucha? Bo jakos od wczoraj mnie boli tylko nie wiem czy to od siedzenia wczorajszego czy tak cos