reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Swojego czasu na walkę z uzależnieniem od słodyczy pomógł mi erytrol. To taki cukier prawie bez kalorii, odrobinę mniej słodki od ksylitolu i nie działający przeczyszczajaco jak ksylitol. W kawie i deserach smakuje lepiej niż slodziki, więc można sobie ulżyć w dietetycznym reżimie.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

A Ty Paulina jutro połówkowe,prawda?:)
Mi lekarz powiedział,że będzie chłopak a dziś jak przeglądałam chłopięce ubranka naszły mnie wątpliwości czy aby napewno będzie chłopak?I jakoś tak się zdołowałam i odechciało mi się zakupów:(

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi jak tam po wizycie?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero co wróciłam....
Dzidziuś ma się dobrze. Serduszka nie włączyła... chyba ma jakiś dziwny sprzęt :/ maleństwo ma 1cm i 20mm :) I już ładnie widać główkę i tułów :)
Co do wyników badań to powiedziała że jest ok... jak spytalam o tsh to oczy wielkie zrobiła jakby pierwszy raz słysZała o innych normach dla cięŻarnych. Także niewiem....
Teraz wizyta na koniec kwietnia.

Co do wagi to nie skomentowała wyniki... jedynie powiedziała żebym się nie dała i nie przytyla 20kg. ..

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry