reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej dziewczyny ☺ ja dopiero przywleklam sie z tych warsztatow mamo to ja ledwo zyje.
Bardzo ladnie Paulina wygladasz ☺
Zuza teraz czekamy na Twoje zdjecie.☺
Ja tez swoje wstawialam.
Jutro napisze o warsztatach wiecej.

Chcialabym [emoji14] I co z tego, ze nawet w miarę się czuje ze soba jak na kazdym kroku ludzie, rodzina, lekarze krzycza, ze sobie krzywde robie, ze zdrowie niszcze, ze za pare lat beda kaleka.. Az to sie smieszne robi, choc smiech nie pomaga. Kurde, czlowiek ma przez innych zryta psychike bo o ile lepiej by bylo gdyby mi wszyscy dali spokoj, nie komentowali.. wtedy prosciej by bylo siebie pokochac i nawet nie myslec o zmianie.

To se poplakalam. :)

Hej Dziewczyny!
Paulina gdyby ludzie byli milsi łatwiej by nam się żyło,a poza tym zachowują się tak jakby schudnięcie było łatwe jak pstryknięcie palcami...A tak niestety nie jest:(
Mnie w nocy znowu nawiedziła migrena i jestem niewyspana i wściekła jak osa...:(
Mam nadzieje że Wam dzień minie przyjemnie:*

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje kamkaz :)))
88kg
Waga marzenie [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja się cieszyłam, ze przeszło mi mdlenie i odrzut od mięsa... A tu niestety. Wczoraj ugotowałam sobie fileta i jak jadłam to aż mi ppdchodzilo :/ dziś od rana mdlenie ale u mnie bez wymiotow.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej dziewczyny.
Mimi a duzo pijesz dla mnie to wyglada u Ciebie na odwodnienie organizmu pamiwtaj zeby samej wody nie pic bo ona odwadnia mimo ze pijemy.
Co do warsztatow to takie sobie moze temu ze chodze do szkoly rodzenia i juz o tym wszystkim wiem bylo 130 kobiet wiec duzo plus niektore z facetami. Bylo trzeba napisac z czym kojarzy Ci sie Mamo to ja niektore laski to tak przygotowane byly ze juz mialy gotowe ale i mi udalo sie cos naskrobac i wygralam paczke pampersow dobre i to. Ale powiem Wam ze bylo od 17 do prawie 21 z mala przerwa z 10 min nie dlamnie juz takie siedzenie tak mi tylek zdretwial ze jak wstalam to szlam jak kaczka taka zmeczona bylam ze szok.
No 88 kg waga marzenie ☺ dziewczyny po ciazy bierzemy sie za siebie i bedziemy sie wspierac ☺ ja dzis tez w nocy wstalam przed 4 pozniej spalam od 6do 9 nie lubie takiego spania na raty ☺
Milego dnia ja dzis zaczynam 34 tydz ☺

Do góry