reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja tez dobra nie jestem w odchudzaniu. Za bardzo kocham jesc :)

U mnie dzis skonczony 20tc. I taki o to domek z lokatorem.

1491239509-aaaaaa.jpeg

reklama
Hej. Weekend był wspaniały. Sobote spędziłam na działce a niedzielę u rodziców. Dzisiaj z rana padało ale udało mi się pójść na mały spacer. W czwartek robię test obciążenia glukoza. Boję się... zacznę 24 tydzień.
A co do obcierania to pomaga mi antypespirant w kulce w tych miejscach. Tylko taka porządna dawka. Spróbujcie.
Buziaki.

Inka my to mamy po jednym dniu;) Ty zaczynasz kolejne tygodnie w czwartki a ja piątki;) Mi na razie lekarz powiedział że zrobimy krzywą po kolejnej wizycie,a teraz tylko obejrzał zeszyt z zapisami moich wyników cukru.Inka a płeć u Was pewna?U nas niby tak ale boje się że jednak okaże się inaczej...Chyba poczekam z zakupami typowo chłopięcymi do kolejnej wizyty;)
Dziewczyny a widziałyście jaka fajna promocja jest w Rossmannie?-20% na pieluchy i z kartą Rossnę 2+2 gratis z kosmetyków dziecięcych.My chyba skorzystamy bo mam wrażenie że czas szybko ucieka a wyprawka nie gotowa...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję ale to tylko pozory z tym aniołkiem heh...

Dobrze Was rozumiem co do kg bo mi w ciąży dużo przybyło a teraz za ch...e nie mogę tego zrzucić. Ehhh masakra.
Zawsze sobie postanawiam że zacznę dietę a tu nici. Z tą u mnie różnicą, że ja słodyczy jem mało. Czasem ochotę mam ale ogólnie nie często. A przed ciążą dla mnie słodycze mogły w ogóle nie istnieć. Nic a nic. Dopiero po porodzie czasem mam wielką kcicę

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

A ile przytylas w ciąży?

Ja tez dobra nie jestem w odchudzaniu. Za bardzo kocham jesc :)

U mnie dzis skonczony 20tc. I taki o to domek z lokatorem.

1491239509-aaaaaa.jpeg

Wyglądasz wspaniale! !!! Pewnie będzie chłopak ;)
Ja teraz mam większy brzuch niż Ty w 20tc :)

Zuza mamy prawie ten sam termin. Na ostatnim usg ginek pokazywał siusiaka i mówił że 90% chłopak i tak się nastawilam . Mam już ciuszki typowe dla chłopczyka

Mimi w srode Ci napisze, czy zgadlas z tym chlopcem ;)

Zuza, ja licze na to ze jeszcze niejedna taka promocja bedzie do lipca. Szkoda mi kasy na kosmetyki i pieluchy jak jeszcze musze tyyyyle ciuszkow i kocykow kupic. :)

reklama
Do góry