reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja tez dobra nie jestem w odchudzaniu. Za bardzo kocham jesc :)

U mnie dzis skonczony 20tc. I taki o to domek z lokatorem.

1491239509-aaaaaa.jpeg

reklama
Hej. Weekend był wspaniały. Sobote spędziłam na działce a niedzielę u rodziców. Dzisiaj z rana padało ale udało mi się pójść na mały spacer. W czwartek robię test obciążenia glukoza. Boję się... zacznę 24 tydzień.
A co do obcierania to pomaga mi antypespirant w kulce w tych miejscach. Tylko taka porządna dawka. Spróbujcie.
Buziaki.

Inka my to mamy po jednym dniu;) Ty zaczynasz kolejne tygodnie w czwartki a ja piątki;) Mi na razie lekarz powiedział że zrobimy krzywą po kolejnej wizycie,a teraz tylko obejrzał zeszyt z zapisami moich wyników cukru.Inka a płeć u Was pewna?U nas niby tak ale boje się że jednak okaże się inaczej...Chyba poczekam z zakupami typowo chłopięcymi do kolejnej wizyty;)
Dziewczyny a widziałyście jaka fajna promocja jest w Rossmannie?-20% na pieluchy i z kartą Rossnę 2+2 gratis z kosmetyków dziecięcych.My chyba skorzystamy bo mam wrażenie że czas szybko ucieka a wyprawka nie gotowa...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję ale to tylko pozory z tym aniołkiem heh...

Dobrze Was rozumiem co do kg bo mi w ciąży dużo przybyło a teraz za ch...e nie mogę tego zrzucić. Ehhh masakra.
Zawsze sobie postanawiam że zacznę dietę a tu nici. Z tą u mnie różnicą, że ja słodyczy jem mało. Czasem ochotę mam ale ogólnie nie często. A przed ciążą dla mnie słodycze mogły w ogóle nie istnieć. Nic a nic. Dopiero po porodzie czasem mam wielką kcicę

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

A ile przytylas w ciąży?

Ja tez dobra nie jestem w odchudzaniu. Za bardzo kocham jesc :)

U mnie dzis skonczony 20tc. I taki o to domek z lokatorem.

1491239509-aaaaaa.jpeg

Wyglądasz wspaniale! !!! Pewnie będzie chłopak ;)
Ja teraz mam większy brzuch niż Ty w 20tc :)

Zuza mamy prawie ten sam termin. Na ostatnim usg ginek pokazywał siusiaka i mówił że 90% chłopak i tak się nastawilam . Mam już ciuszki typowe dla chłopczyka

Mimi w srode Ci napisze, czy zgadlas z tym chlopcem ;)

Zuza, ja licze na to ze jeszcze niejedna taka promocja bedzie do lipca. Szkoda mi kasy na kosmetyki i pieluchy jak jeszcze musze tyyyyle ciuszkow i kocykow kupic. :)

reklama
Do góry