reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Zuza a obejrze :)
Dzis ja ide do fryzjera. Trzeba sie odswiezyc na swieta.

Co do upalow.. ja i bez ciazy pocilam sie jak glupia, zanim wyszlam z domu to polowa makijazu mi splynela.. takze nie spodziewam sie, ze teraz bedzie lepiej.
Wstyd pisac bo to troche krepujace, ale najbardziej poci mi sie krok i uda. Wsciec sie mozna, im wieksze uda ktore o siebie ocieraja, tym mniej tlenu i taki przykry efekt gotowy. :( :(

reklama
U mnie chyba najgorzej pod piersiami.
Smaruj sobie uda pudrem dla dzieci :) ja tak robię

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej Dziewczyny:)
U mnie z poceniem też kiepsko...W spodnicy byłoby przewiewniej ale to później stróżki potu lecą po nogach:(
Mam nadzieję,że pogoda się nie rozszaleje i nie będzie tropików!Boję się pocenia,puchnięcia i zaslabnięć a później o maluszka bo nasze mieszkanie jest gorące...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Paulina fajne te opaski:)
Zrobilo mi się przykro bo zostałam usunięta z listy Mamuś lipcowych za brak udzielania się:( Tam są fajne dziewczyny,podczytuję je ale lepiej się odnajduję tutaj i tam nie piszę...

Zuza nie bierz do glowy dziwne ze usuwaja ludzi. Ja na majowych mamach tez nie pisze chyba ze cos spytac ale tam nikt nikogo nie wyrzuca. Dla mnie watek majowych mam tez nie jest bliski jakos one tam przezywaja tylko zakupy i ze z 50kg przytyla 15. Najbardziej podoba mi sie tu wydaje mi sie ze jest nas malo ale wszystkie szczere i rozumiejace problemy nawet z tym poceniem czy obcieraniem.
Co do pocenia to ja slabo sie poce chyba ze na prawde duzy upal ostatnio to tylko stopy takie ciezkie gorace. Mi dziewczyny na obcieranie ud itd najlepsza jest dziecieca oliwka jak nakladam czasami spudnice czy cos to smaruje uda od srodka nia wtedy jest slisko i nie obciera sprubujcie. Mi ostatnio krocze zaczelo sie pocic ale to tez pewnie wina duzej ilosci wydzielin itd i zalezy od spodni jak sa z dobrego materialu to ok a jakos w domu takie dresy nalozylam pozniej dotknelam miedzy udami reka to myslalam ze mi wody odeszly a to taka bylam mokra.
A wlasnie dziewczyny jak Wam wody odchodzily to je czuc w sensie jak siku czy jak?
Ja wstalam dzis po 6 a pozniej jakas niemoc i spalam do 11 dzis u mnie sa warsztaty Mamo to ja o 17 i sie zapisalam a teraz brak checi tam isc ale do 17 dlugo moze pojade ☺

Zuza u mnie na sierpniowkach tez robili selekcje, kto sie nie udzielal byl z marszu usuwany. Fajnie tam mamy, ja jestem aktywna ale troche dla mnie za duzo informacji do przyswojenia z racji duzej grupy.
Tu tak bardziej kameralnie no i mamy podobne problemy.. :)

Asia idz, idz. Jutro sobie odbijesz lenistwem ;)

reklama
Asia wyprobuje. :)
Mimi a moze takie opaski? Ja w tym roku zamierzam kupic bo lato chce w sukienkach przechodzic.
Link do: Opaska na uda - Beli.pl - Rajstopy i więcej

O jakie fajne :)
Kurczę ja to wyglądam okropnie. W sumie niewiem w czym będę chodziła w lato :/

Paulina fajne te opaski:)
Zrobilo mi się przykro bo zostałam usunięta z listy Mamuś lipcowych za brak udzielania się:( Tam są fajne dziewczyny,podczytuję je ale lepiej się odnajduję tutaj i tam nie piszę...

Dziwne takie usuwanie.... :/

Asia zależy chyba czy od razu odejdą całe. Mi się saczyly. Więc były jak siuski Ale nie do zatrzymania ;)

Do góry