reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Dzisiaj przepiekna pogoda, ponad 20 stopni. Spedzilismy z rodzina, w knajpce nad zalewem. Dotlenilam maluszka chyba pierwszy raz tak intensywnie. Bedzie sie dobrze spalo.
Widze, ze nie tylkp ja dzis korzystalam z pogody bo spokojnie tu.

Hej:) Wchodzę tylko na moment.Mam nadzieję,że weekend Wam minął przyjemnie.
Paulina polecam film "Wyszczepieni" na temat szczepień i autyzmu.Jest na youtube.
Dobranoc:*

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. My też sporo czasu byliśmy na dworku :)
Ja to się martwię jak to będzie lipiec-sierpień.... Z synem pod koniec ciąży w zimę miałam ciśnienie, krwotoki z nosa i nogi jak balony.... a tu lato przede mna....

Hej dziewczyny no wlasnie chcialam spytac jak Wam tr dni cieple mijaja w kwesti zdrowia mi sobota jeszcze ok jakos nie odczuwalam ale wczoraj juz w stopy mnie pieklo ciezko ledwo zylam bylam na wiosce u rodzicow to nawet siedziec na tarasie bylo ciezko duszno wrocilam do domu to tylko lezakowanie.
Milego dnia ☺

Ja póki co ok. Ale 5-6 miesiąc dadzą w kość....
No ale muszę być dobrej myśli :)

hchy43r8h8l5x99d.png

U mnie pod koniec tygodnia wizyta i zakładanie karty ciąży [emoji4]
Cieszę się ale też mega stresuje wlezieniem na wagę. Ja waze się rano bez ciuchów, a koło południa i w ubraniu to pokaże jeszcze więcej :/

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Od wczoraj jem już zdrowiej. Do tej pory po wszystkim mnie mulilo i pozwalalam sobie na różne rZeczy.... Ale jest już lepiej. Dziś na śniadanko zdrowe kanapeczki
20170403_074445.jpg

Załączniki

• 20170403_074445.jpg
    20170403_074445.jpg
    729,7 KB · Wyświetleń: 200
Do góry