reklama
Zuza87
Fanka BB :)
1
169849
Gość
Zuza witaj w klubie. Tez msm dzis migrene Mnie jak zlapie to nie da rady normalnie funkcjonowac. Najlepiej lezec bez ruchu po ciemku i nic nie mówić. Inaczej wymiotuje W ciazy mam bardzo czesto..
Zuza87
Paulina u mnie to samo,a na dodatek dziś bolała mnie prawa skroń,ucho,żuchwa takźe również byłam do niczego Łączę się z Tobą w bólu:* Cieszę się że mój syn jest na tyle duży że uszykował sobie kanapki Teraz się położyłam i znów się zaczyna a nie śpię od wczoraj od 6...Mam nadzieję,że dziś się uda pospać i jutro będę się czuła lepiej czego i Tobie życzę:*
Próbowałaś Paracetamolu?Na mnie totalnie nie działa:/
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Próbowałaś Paracetamolu?Na mnie totalnie nie działa:/
Mimi2330
Ojej współczuję dziewczyny.
A ja mam dziś dola. ... popatrzylam na siebie w lustrze, zwazylam się i się zalamalam. ... Ja już wyglądam jak bym szła rodzić A to 2 miesiąc.... eh jak to będzie... :/ czy ja dam radę. Czy maleństwo da radę... eh. Boję się...
A ja mam dziś dola. ... popatrzylam na siebie w lustrze, zwazylam się i się zalamalam. ... Ja już wyglądam jak bym szła rodzić A to 2 miesiąc.... eh jak to będzie... :/ czy ja dam radę. Czy maleństwo da radę... eh. Boję się...
Zuza87
Mimi nie wolno Ci się teraz dołować:* Wszystko się ułoży i będzie dobrze:* I dasz radę!Nie po to tyle się staraliście aby teraz poddać się smutkom!Uszy do góry:*
asia333podlasie
Wlasnie Mimi Zuza ma racje uszy do gory ☺ a w lusterko nie patrz ☺ czemu mialabys nie dac rady pomysl ze ja 10kg wiecej od Ciebie waze i nawet zdjecie dodawalam na bb dla Was ☺
Kazdego dopada dol i niepewnosc ale waga to najmniejszy problem.
Zuza a pilas apap? A co do tego ucha itd to mnie tez tak bolalo ale to u mnie dziasla i od nich caly bok ojropne pomagalo mi szalwia z zielnika aptecznego do kupienia w aptece herbata zaparzyc i plukac buzie nia ja wypluwalam nie pilam a bol byl ze pol glowy bolalo.
U mnie juz jest sloneczko ☺ na 10.30 lece do fryzjera pozniej na zakupy i bede palic grila po poludniu. ☺
Kazdego dopada dol i niepewnosc ale waga to najmniejszy problem.
Zuza a pilas apap? A co do tego ucha itd to mnie tez tak bolalo ale to u mnie dziasla i od nich caly bok ojropne pomagalo mi szalwia z zielnika aptecznego do kupienia w aptece herbata zaparzyc i plukac buzie nia ja wypluwalam nie pilam a bol byl ze pol glowy bolalo.
U mnie juz jest sloneczko ☺ na 10.30 lece do fryzjera pozniej na zakupy i bede palic grila po poludniu. ☺
Zuza87
Hej Piękna dziś pogoda ale ja osłabiona po ostatnich dniach boję się wyjść sama z synem więc ogarniam bajzel który powstał podczas mojej niemocy:/
Nie wiem czy Wam pisałam ale nasz bąbelek waży już 528g
Paulina a Ty kiedy masz połówkowe?
Mimi cieszę się,że masz dziś lepszy nastrój:*
Asia,zażywałam tylko Paracetamol.
Miłego dnia wszystkim i każdej z osobna:*
Nie wiem czy Wam pisałam ale nasz bąbelek waży już 528g
Paulina a Ty kiedy masz połówkowe?
Mimi cieszę się,że masz dziś lepszy nastrój:*
Asia,zażywałam tylko Paracetamol.
Miłego dnia wszystkim i każdej z osobna:*
reklama
asia333podlasie
A ja siedze u fryzjera z foliami na glowie mam nadzieje ze jakos bede wygladac. No ladna pogoda grila rozpale.
Zuza odpoczywaj jak masz niemoc kazdego dopada czasami.
Ladna waga zuzia malego napisze pozniej ☺
Zuza odpoczywaj jak masz niemoc kazdego dopada czasami.
Ladna waga zuzia malego napisze pozniej ☺
Podziel się: