reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zuza witaj w klubie. Tez msm dzis migrene :( Mnie jak zlapie to nie da rady normalnie funkcjonowac. Najlepiej lezec bez ruchu po ciemku i nic nie mówić. Inaczej wymiotuje :( W ciazy mam bardzo czesto..

Paulina u mnie to samo,a na dodatek dziś bolała mnie prawa skroń,ucho,żuchwa takźe również byłam do niczego:( Łączę się z Tobą w bólu:* Cieszę się że mój syn jest na tyle duży że uszykował sobie kanapki:) Teraz się położyłam i znów się zaczyna a nie śpię od wczoraj od 6...Mam nadzieję,że dziś się uda pospać i jutro będę się czuła lepiej czego i Tobie życzę:*
Próbowałaś Paracetamolu?Na mnie totalnie nie działa:/

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej współczuję dziewczyny.
A ja mam dziś dola. ... popatrzylam na siebie w lustrze, zwazylam się i się zalamalam. ... Ja już wyglądam jak bym szła rodzić A to 2 miesiąc.... eh jak to będzie... :/ czy ja dam radę. Czy maleństwo da radę... eh. Boję się...

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi nie wolno Ci się teraz dołować:* Wszystko się ułoży i będzie dobrze:* I dasz radę!Nie po to tyle się staraliście aby teraz poddać się smutkom!Uszy do góry:*

Wlasnie Mimi Zuza ma racje uszy do gory ☺ a w lusterko nie patrz ☺ czemu mialabys nie dac rady pomysl ze ja 10kg wiecej od Ciebie waze i nawet zdjecie dodawalam na bb dla Was ☺
Kazdego dopada dol i niepewnosc ale waga to najmniejszy problem.
Zuza a pilas apap? A co do tego ucha itd to mnie tez tak bolalo ale to u mnie dziasla i od nich caly bok ojropne pomagalo mi szalwia z zielnika aptecznego do kupienia w aptece herbata zaparzyc i plukac buzie nia ja wypluwalam nie pilam a bol byl ze pol glowy bolalo.
U mnie juz jest sloneczko ☺ na 10.30 lece do fryzjera pozniej na zakupy i bede palic grila po poludniu. ☺

Dziękuję Kochane :*
Jakoś wieczorem taki dołek załapałam. Dziś jest lepiej. Piękna pogoda :) :*

Asia ja mam tylko 164 cm wzrostu A na dodatek budowę jablko... więc większość tłuszczu w brzuchu i plecach....

Hej:) Piękna dziś pogoda ale ja osłabiona po ostatnich dniach boję się wyjść sama z synem więc ogarniam bajzel który powstał podczas mojej niemocy:/
Nie wiem czy Wam pisałam ale nasz bąbelek waży już 528g:)
Paulina a Ty kiedy masz połówkowe?
Mimi cieszę się,że masz dziś lepszy nastrój:*
Asia,zażywałam tylko Paracetamol.
Miłego dnia wszystkim i każdej z osobna:*

reklama
A ja siedze u fryzjera z foliami na glowie mam nadzieje ze jakos bede wygladac. No ladna pogoda grila rozpale.
Zuza odpoczywaj jak masz niemoc kazdego dopada czasami.
Ladna waga zuzia malego napisze pozniej ☺

Do góry