reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja po mega ciężkiej nocy. Od 3 nie śpię bo Piotrek w spiku zaczął zwracać i dusić się wymiocinami. Masakra poprostu. Kilka razy zwrócił i po 4 zasnął ale ja bałam się iść spać i siedziałam przy łóżeczku. A jeszcze miałam taką fazę, że co chwilę patrzyłam czy oddycha. Paranoja jakaś normalnie.
Teraz zasnął więc i ja wskoczyłam pod kocyk i piszę. Niby na 16 mamy iść na poprawiny wczorajszej imprezy ale czy pójdę to nie wiem bo będę sama z Piotrkiem bo mąż jedzie grać. Wraca dopiero wieczorem. Zobaczymy...

Dzisiaj przy obiedzie patrzę w kalendarz i doznałam olśnienia bo zupełnie zapomniałam że we wtorek na 9.30 jestem zapisana na wizytę do mojej ginki. Dobrze, że przypomniało mi się dzisiaj a nie dopiero w środę. Ehh...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O to wszyscy wizytujemy na dniach. A Ty Zuza czemu zestresowana jestes przed wizyta? A i chyba Zuza cos przegapilam chora jestes?
Twoj Piotrus ile ma? Wstaw zdjecie ☺

Ja tez się schizuje przed każdą wizytą u gina ze względu na wagę. Teraz stresuje się dwa razy bardziej, bo bardzo dużo mi przybyło w ciągu 3 tygodni i boję się, co lekarz powie na to. W sumie do tej pory w ogóle mojej wagi nie komentował, ale jak zobaczy taki skok to wszystko się może zdarzyć...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Kamkaz współczuję!Mam nadzieję,że to tylko jednorazowe i już będzie dobrze.My się właśnie zastanawiamy nad monitorem oddechu żeby się nie stresować.
Asia jestem przeziębiona...Mam mega katar i boli mnie gardło.Stresuję się podobnie jak Inka wagą,no i nie posłuchałam lekarza i nie poszłam do szpitala z powodu cukrzycy,nie biorę tabl.na nadciśnienie które mi zapisał i nie robię sobie zastrzyków Clexane...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Poza tym jestem na niego wkurzona i zamierzam mu zwrócić uwagę że płacę 120zł za wizytę a nie wiem nic!Ani jak z szyjką,ani jak łożysko jest ułożone.Nie słyszałam też bicia serca...Ostatnia wizyta wyglądała jak wizyta u internisty,recepty i skierowania...

Wszystkie się stresujemy waga, ale jakoś musi być....

hchy43r8h8l5x99d.png

Kurcze dziwne zuza ja zawsze slysze serduszko . Mi tez nie badala szyjki a ostatnio sama mowi ze szyjke zbadami i to usg robila i recznie bardzo bylam zsdowolona az sie smialam do neza chyba na forum wyczytala ze martwie sie ze szyjki mi nie bada haha ☺ ciekawe jak teraz bedzie wizyta wsumie to ja tylko raz bylam z wizyty nie zadowolona bo ktos za mna sie spieszyl i lekarka sie spieszyla. Zuza nie myslalas o zmianie lekarza ? Bo czym pozniej tym gorzej nawet lekarze nie nie chca zaczynac prowadzic poznych ciaz.

Parampampam dużo Ci przybyło?Ja nawet wagi nie mam w domu i nie wiem stąd ten stres...:(
Który tydzień u Ciebie?

No jeśli patrzeć na dzisiejszą wagę to prawie 4 kg :/ ale obudziłam się spuchnieta, więc część to może woda. Ale nawet jeśli 3 kg to bardzo, bardzo dużo. A jestem dopiero w 20 tygodniu. Echhh, chciałabym się po prostu cieszyć ciążą, zamiast się ciągle przejmować.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
A ile czasu temu mialas wizyte 2 kg na miesiac to norma nie bierz do glowy kurcze tylko sie martwic ja ostatnio na wage nie wchodzilam po wczorajszej imprezie na pewno sporo do przodu.

Do góry