reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Uff na szczęście moja wczorajsza waga to było prawie 2 kg wody. Ale i tak przybyło mi prawie 3 kg w 3 tygodnie. No ale lepsze 3 niż 4.
Mój mąż czasem robi mi wyrzuty, że za dużo czegoś zjem albo jem coś kalorycznego. Ale to dlatego, że oboje chorujemy na otyłość, udało nam się schudnąć bardzo dużo i jemu się wydaje, że ja w ciąży zaprzepaszcze cały ten wysiłek i wrócę do dawnych nawyków.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mimi robilas bthcg? Czy nie.
Przez wasze pisanie i ja mam dola co do wagi dzis stanelam na wage i w sumie prawie 10 kg do przodu w ciazy. Przed 14 mam wizyte u tego hematologa i jakas zestresowana jestem. Chyba i mi sie wlaczyly gorsze dni z dolem. Mam nadzieje ze beda tylko do srody bo wkoncu po 4 tyg zobacze swojego babelka ☺ coraz wiecej obaw mam czym blizej porodu.
Moj maz tez mi powtarza ze wygladam seksownie i ze ciaza mi sluzy ale to chyba trzeba samemu w to uwierzyc.
Milego dnia dziewczynki.

Na 19 maja a ostatnio 4 tyg temu z usg juz wyszlo na 9 maja ale trzymam sie tej pierwszej daty chodz przyznam ze jakvym wiedziala ze maly juz sporo wazy i bezpieczny wolalabym wczesniej urodzic.

Mimi robilas bthcg? Czy nie.
Przez wasze pisanie i ja mam dola co do wagi dzis stanelam na wage i w sumie prawie 10 kg do przodu w ciazy. Przed 14 mam wizyte u tego hematologa i jakas zestresowana jestem. Chyba i mi sie wlaczyly gorsze dni z dolem. Mam nadzieje ze beda tylko do srody bo wkoncu po 4 tyg zobacze swojego babelka [emoji5] coraz wiecej obaw mam czym blizej porodu.
Moj maz tez mi powtarza ze wygladam seksownie i ze ciaza mi sluzy ale to chyba trzeba samemu w to uwierzyc.
Milego dnia dziewczynki.
Nie ja nie robię bety

hchy43r8h8l5x99d.png

A wiec tak ja juz po wizycie d -dimery mocno urosly tak jak pisalam ale lakarka powiedziala ze to normalne w ciazy i juz beda rosly mam nie brac do glowy dala mi nadal zastrzyki i tyle wizyta za 3 miesiace juz po porodzie i tylko tyle ze jak nie ma zylakow i nogi nie puchna to sie nie martwic.
Jak mija Wam dzionek

reklama
A ja dzis bylam u kosmetyczki i dermatologa. Porobily mi sie pieprzyki na piersiach i poszlam to sprawdzic. Na szczescie nic groznego, zwykle hormony ciazowe. Jutro wizyta u kardiologa triche sie stresuje jaki wyrok wypadnie, wolalabym by obeszlo sie bez lekow. :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry