reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej Zuza tak patrze na zdjecie Twoje z synem to chyba mocno do Ciebie podobny co? Jak tam nocka minela? U mnie dobrze w miare teraz spie ☺ wczoraj jakas mnie depresja dopadla ale dzis juz lepiej mimo ze pochmurno a Mimi to wogole mi humor poprawial ☺

Dziewczyny a tak z innej beczki pytanie w ktorych tyg mialyscie spakowane torby do szpitala?

Zuza dziękuję :*** mam nadzieję, ze wszystko się utrzyma.
Dzwoniłam do mojej gin. Jeśli nie będzie żadnego krwawienia mam przyjść za tydzień na wizytę.

Asia ja raczej jestem z tych co nie zazdroszczą niczego. Cieszę się z tego co mam ;) no i ze swojej perspektywy oceniam ludzi, ze też tacy są, ale częściej jest niestety tak jak Ty piszesz....
Dziękuję Asia za wsparcie :****

Jest podobny:) I niestety też ma skłonność do tycia...:( Cieszę się że niedługo zrobi się ciepło to pojezdzi na rowerze,pobiega na placu zabaw czy w parku.Nie chcę żeby był nieszczęśliwy z powodu wagi...Szkoda że nie odziedziczył metabolizmu po tacie...
Asiu miałam torbę spakowaną od 30.tc:) A powiedz dostałaś majtki poporodowe i biustonosze do karmienia?Jak kupowałaś przez inrernet to wklej linki
I nie myśl że się wykpisz,czekamy na fotkę brzucholka:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozniej wstawie powiem Wam ze nie mam zadnego nie lubie swoich zdjec nawet maz mowil zeby zrobic na pamiatke ☺ zrobie i wstawie obiecuje ☺ ja tez nie zazdroszcze napisalam Mimi swoje odczucia jak czytam czasami te staraczki ☺
To chyba czas i pora i mi sie spakowac ☺
Ja kupilam na ryneczku biustonosze po prostu zwykle stoisko z biustonoszami spytalam i moeli po 15 zl biale chcialam tez czarne ale nie mieli kupilam 2. A co do majtek wzielam w aptece ale powiem szczeze ze nie mierzylam nie mozna bylo ich rozpqkowac wczesniej bo zaklejone dobrze ze mi przypomnialas przymierze jak beda dobre dam znac i wysle zdjecie jakie opakowanie.

Ja majtki siateczkowe miałam rozmiar 46 i pasowały na mnie a wazylam 120kg do porodu..... porażka....
Teraz mam plan pRzytyć nie więcej niż 10kg.... A najlepiej byłoby schudnąć hahaha

Plany mozna miec haha ☺ obiecalam to wstawiam tylko sie nie przestraszyc ☺

Załączniki

• 20170313_110955.jpg
    20170313_110955.jpg
    752,8 KB · Wyświetleń: 89
  • 20170313_111123.jpg
    20170313_111123.jpg
    199,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
A co do tych majtek to u mnie pisze rozmiar 40-44 i powiem Wam ze teraz dobre ale jak jesscze przytyje to beda male musze chyba poszukac wiekszych ☺
Mimi dziekuje ☺ widzisz jak Ci polepszylam humor tym testem owu jednak to prawda ze dzialaja jak ciazowe ☺

Do góry